Vi använder cookies för att ge dig relevant marknadsföring och en bättre upplevelse av vår webbplats. Läs mer.

En barngrupp dansar balett
Kurs

Barndans från 3 år, med förälder - kvalitetstid

Ort
Vetlanda
Startdatum
25 Jan 2021
Dagar
Måndagar
Antal tillfällen
8 st
Ledare
Josefine Sandberg
Nummer
26128
Pris
450 kr

Om arrangemanget

Välkomna till Danskursen -Barndans med förälder : kvalitetstid.

I denna dansklassen bjuder vi in både dig som mamma/pappa och ditt barn i åldern 3-6 år.
Du dansar hand i hand tillsammans med ditt barn och leker fram intresset för dans under en aktiv och rolig timme (45 minuter).
Vi leker ringlekar, härmar och leker med fantasin, formar kroppen och dansar till härlig musik. Vi tränar också på kroppskontroll, rumsuppfattning, takter och olika sätt röra sig med kroppen, samma övningar för barn som för förälder.
 

KURSLEDARE  Josefine Sandberg läs mer om henne här:https://www.instagram.com/p/Bi8ljw6jwvJ/?taken-by=medborgarskolan_vetlanda

KURSMATERIAL - Ni dansar i bekväma kläder du trivs i och ta gärna med dig vattenflaska till Dansklassen.

BRA ATT VETA Danslektionerna hålls i Medborgarskolans danslokal på Kyrkogatan 20 i Vetlanda. Kom ombytt till danslektionen: ombyte och duschmöjligheter finns tyvärr inte.

När dansklassen är startklar skickas kallelse och faktura ut till uppgiven adress. Se till att vid anmälan alltid uppge mail och mobilnummer så vi kan få ut viktig information till dig om så skulle behövas. Anmälan är bindande, men du har rätt att prova på vid första tillfället. Ev. avbokning måste ske innan andra kurstillfället.

Medborgarskolan Vetlanda Dansverksamhets huvudmål är att få våra deltagare att må bra med rörelse och dans till dagens musik. Hos oss blir ditt intresse till kunskap. Att dansa kan vara ett bra sätt att lära känna sin egen kropp, men även en fantastisk fysisk motionsform.

 

ANPASSNINGAR EFTER CORONAPANDEMIN Utefter rådande läge har vi begränsat antalet deltagare i våra kurser och placerar grupper i stora salar så deltagare kan hålla avstånd till varandra. Vi försöker att minska smittspridning genom att bland annat desinficera tagytor i våra lokaler. Vi ber också deltagare att inte i onödan vistas väntande i våra lokaler så att vi minimerar samlingar. Vi ber dig att följa myndigheternas rekommendationer kring t ex handtvätt; tvätta gärna händerna innan och efter att du vistas i kurslokalen samt delta inte om du har symptom på förkylning. 

I det fall som myndigheterna skulle begränsa möjligheten till att hålla vanlig klassrumsundervisning kommer kursen att hållas på distans via en mötesplattform, alternativt får du en rekommendation på annan möjlighet att följa samma kurs. Du får all info du behöver inför distansundervisning i förekommande fall.

 

Ort

Medborgarskolan Vetlanda

Kyrkogatan 20, Vetlanda

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 450 kr

Summa: 450 kr

Utforska ett ämnesområde