Vi använder cookies för att ge dig relevant marknadsföring och en bättre upplevelse av vår webbplats. Läs mer.

Ort
Kristianstad
Startdatum
17 Sep 2020
Tid
16:00-16:45
Dagar
Torsdagar
Antal tillfällen
5 st
Ledare
Rebecka Magnusson
Nummer
47896
Pris
495 kr

Om arrangemanget

Yoga kul för barn mellan 6-11år. En prestations lös stund att utforska kropp och sinne med hjälp av yogaställningar och andning.

Yoga stärker kropp och sinne hos både vuxna och barn, ett bra verktyg att bära med i vardagen.

INNEHÅLL OCH MÅL

Vi lär oss om yogaställningar och andning på ett lekfullt sätt. Upplägget är en blandning av solhälsningar, yogalekar, följa yogi, yogadansstopp, acro yoga, massage och avslappning.

Varje lektion är 45 minuter

FÖRKUNSKAPER
I denna kurs krävs inga förkunskaper.

KURSLEDARE
Rebecka Magnusson, certifierad yogalärare, godkänd av yogaalliansen 500 RYT. Rebecka har gått yogautbildning i Stockholm och i Rishikesh - Indien (Yogans mecka) Hon har undervisat sedan 2007 på olika orter i Skåne och Blekinge. Yogan är inspirerade och Rebecka vill gärna förmedla dess effekter som ett verktyg att ta med sig livet. Rebecka anordnar också hälsodagar, yogaresor och jobbar med ayurveda, massage och friskvård. Läs gärna mer på hemsidan www.livochlotus.se

Alla våra kursledare har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

BRA ATT VETA

Uppehåll v 41
Mjuk/ledig klädsel rekommenderas. Ta med en varm tröja eller filt till avslappningen och gärna en vattenflaska. Yogamatta finns att låna om du inte har egen.
Missade du kursstarten? Då kan du anmäla dig och betala för resterande gånger!
Invänta alltid kallelse!

Rabatt hos Bokus Ta chansen och få rabatt på bland annat kurslitteratur. På https://www.bokus.com/foretag/medborgarskolan finns detaljerad information

 

 

Ort

Medborgarskolan Danssal Kristianstad

Magasinsgatan 2 - Ingång På Baksidan, Kristianstad

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 495 kr

Summa: 495 kr

Utforska ett ämnesområde