Ort
Mariestad
Startdatum
9 Nov 2024
Tid
08:00-16:00
Dag
Lördag
Antal tillfällen
1 st
Ledare
Fredrik Vingqvist Teike
Nummer
45526
Pris
725 kr

Om arrangemanget

Här får du bygga på din kunskap med att utveckla trendiga spiralbundna brudbuketter. Genom att använda en bas av trendigt ”fluffigt Karl-Fredrik grönt/gräs” och kombinera de med blommor i olika blomformer lär du dig floristens knep för att uppnå de senaste inom brudbinderiet.

Innehåll
Kursens mål är att utveckla dina floristiska kunskaper inom brudbinderi med de senast teknikerna som skapar ”trendiga” brudbuketter via 2 olika karaktärsstarka former inom brudbinderiet.

  • Kompakt symmetrisk brudbukett med viss organisk känsla. (tema höstbröllop)
  • Luftig asymmetrisk brudbukett med livlig känsla (tema skog / lantlig känsla)

För vem
Kursen är främst för dig som tidigare gått på floristkurs, du älskar att skapa med blommor och har ett brinnande intresse för brudbinderi.

Kursledare
Trädgårds- och floristmästare Fredrik Wingquist.

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans grundläggande cirkelledarutbildning och erbjuds kontinuerligt möjlighet att delta i vårt interna utbildningsprogram.

Kursmaterial
Kostnad för växter/material ca 1000 tillkommer och betalas via swish till kursledaren vid kurstillfället. Blomstermaterial och tillbehör kommer finnas på plats. Och självklart ta med dig allt du gör på kursen hem. 

Tag med till kursen: sekatör, blomsterkniv, vanlig sax samt en tång för att klippa av ståltråd.

Bra att veta
Du får en kallelse till kursen ca en-två veckor innan kursstart. Kursen kan komma att ställas in om det inte blir tillräckligt många deltagare. Ju tidigare du anmäler dig, desto större chans att kursen startar. Vi förbehåller oss rätten att vid behov byta kursledare eller kurslokal.

Som deltagare i Medborgarskolans kurser har du möjlighet att utnyttja vissa förmåner, läs mer på www.medborgarskolan.se/formaner

Vill du delbetala? Läs mer om hur du gör under rubriken ”Kursavgift och betalning” på www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/allmanna-villkor

 

 

 

Ort

Medborgarskolan Mariestad

Esplanaden 1, Mariestad

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 725 kr

Summa: 725 kr

Relaterade artiklar

Konst och hantverk

Florist för en dag - Blomstermoln

Att mötas genom kreativitet och gemensamt intresse för att lära sig något nytt är bland det bästa jag vet. Det bubblade av förväntan i trapphuset på Medborgarsk...

22 maj 2024
Malin Karlstedt
Läs vidare om "Florist för en dag - Blomstermoln"

Utforska ämnesområde