Ort
Hässleholm
Startdatum
4 Feb 2023
Tid
09:00-09:45
Dag
Lördag
Antal tillfällen
1 st
Nummer
61569
Pris
0 kr

Om arrangemanget

I denna kurs får barnen ha kul samtidigt som de både får röra på sig och lära sig något nytt! På ett lekfullt och roligt sätt testar vi att dansa olika dansstilar som bland annat jazzdans, hiphop och modern dans.

Om kursen
Det ska vara en rolig stund med mycket rörelse till musik och glad dans. Det blir mest koreografi men vi kommer även att göra diagonaler och annan teknikträning. Lektionerna inleds med uppvärmning och avslutas med stretching.

Vid sista lektionen repeterar vi det vi lärt oss och har en liten uppvisning för föräldrar och anhöriga.

För vem
Barnen kan gå den här kursen både om de är nybörjare och om de har varit med på danslektioner tidigare. Fokus ligger på att ha kul.

Kursledaren
Elise Bengtsson

Bra att veta
Kom i bekväma kläder som man lätt kan röra sig i och sockiplast eller liknande på fötterna.
Föräldrar får endast närvara vid första tillfället, samt uppvisningen.

- En studietimme omfattar 45 minuter.
- Vi kan inte garantera en plats förrän tillräckligt många anmälningar inkommit och kursen blir startklar. Invänta en kallelse som kommer med posten.
- Det går att dela upp kursavgiften på två eller tre månader utan extra kostnad.

Har du läst våra köpvillkor? Ta del av viktig information innan du anmäler dig. https://www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/allmanna-villkor/

Rabatt på böcker
Som deltagare i Medborgarskolans kurser får du 6% rabatt på böcker hos Bokus och 10% hos Akademibokhandeln. Läs mer om hur du utnyttjar din rabatt här. https://www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/formaner/

Om folkbildning
En kurs på Medborgarskolan är en ledarledd studiecirkel där alla deltagare kan påverka studiernas innehåll i en demokratisk anda. För folkbildning handlar om att lära tillsammans och av varandra.

Ort

Tekniska Skolan

Stobygatan 7, Hässleholm

Visa på karta

Utforska ämnesområde