Vi använder cookies för att ge dig relevant marknadsföring och en bättre upplevelse av vår webbplats. Läs mer.

Kurs

Dans för pyttar tillsammans med vuxen 2-4 år

Ort
Jönköping
Startdatum
8 Sep 2019
Tid
14:30-15:15
Dagar
Söndagar
Antal tillfällen
10 st
Ledare
Anna Norlin
Nummer
17632
Pris
850 kr

Få platser kvar

Om arrangemanget

Dans för pyttar tillsammans med vuxen 2-4 år

INNEHÅLL OCH MÅL
Danslek med fokus på lek med ökad kroppsuppfattning, rumsuppfattning, självförtroende och samarbete som mål. Koordination och balansträning i grov och finmotorik samt spänning och avspänning ingår också. Träning att ta instruktioner i grupp, att följa andra, men även utvecklas individuellt i att kunna styra sin egen kropp. Vi använder olika sorters musik som är anpassad till barn och gör Individuella danser, dans i par och danser i hel grupp.

FÖRKUNSKAPER
Barn och förälder kan gå den här kursen både om de är nybörjare och om de har varit med på danslek tidigare. Fokus ligger på att ha kul tillsammans, hitta rörelseglädje och leka in de olika danserna.

UPPLÄGG
Vi dansar Lördagar 10 gånger


KURSLEDARE
Anna Norlin brinner för dans och att lära ut dans till alla som vill lära sig. Anna har jobbat som danslärare på Danceworld i Sundsvall. Vi är glada att ha Anna här hos oss på Medborgarskolan i Jönköping.


Alla våra ledare har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.


BRA ATT VETA
Vi dansar helst barfota eller med tunna skor och bekväma kläder.
På höstlovet är det ingen dans om inte ledaren meddelat annat.
Dusch och omklädningsrum finns.


Lämna gärna ditt mobiltelefonnummer och mail adress vid anmälan, så vi lätt och snabbt kan nå dig med viktig info. Om till exempel en lektion blir inställd så informerar vi om detta via sms, då vi inte har möjlighet att ringa till alla kursdeltagarna. Därför är det viktigt att du lämnar mobilnummer!

Anmälan är bindande, men du har rätt att prova på vid första tillfället. Ev. avbokning måste ske innan andra kurstillfället.

Välkommen!

Ort

Medborgarskolan Jönköping

Kämpevägen 35, Jönköping

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 850 kr

Summa: 850 kr

Utforska ett ämnesområde