En barngrupp dansar balett
Kurs

Danslek vuxen/barn 2-3 år - dansskola 59

Ort
Örebro
Startdatum
26 Mar 2023
Tid
10:30-11:00
Dagar
Söndagar
Antal tillfällen
6 st
Ledare
Maria Torstensson Barkarve
Nummer
64270
Pris
695 kr

Fullbokad. Anmäl dig som reserv!

Om arrangemanget

Gör något kul tillsammans! Detta är ett tillfälle för dig och ditt barn att få umgås och upptäcka ett nytt språk tillsammans och en kontakt som vi inte annars möter i vårt vardagliga liv.

Här kommer du och ditt barn att få upptäcka nya rörelser och spännande dansövningar tillsammans på ett lekfullt sätt. Priset avser vuxen + 1 barn. Du gör anmälan i ditt namn och skriver barnets namn i noteringsfältet.

Innehåll
Det vi lägger fokus på under lektionerna är er kontakt och att ni ska få dansa fram lek tillsammans, samtidigt som vi övar upp våra verktyg som vi behöver i dansen så som balans, koncentration och samarbete.
Allt detta gör vi med mycket skratt och fantasi. Fokus ligger på att du som förälder ska bli ett verktyg för ditt barn när ni dansar.

Upplägg
Kursen innehåller 6 tillfällen och har uppehåll för lov samma veckor som skolorna.

Förkunskaper
Kursen kräver inga förkunskaper, barnen ska dock vara fyllda 2 år.

Kursledare

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Tips på vidareutveckling
Vi erbjuder fortsättningsgrupper.

Bra att veta
Anmäl dig som vuxen och ange barnets namn och personnummer i meddelanderutan. Du kan endast anmäla dig tillsammans med ett barn då det är många 2 och 2 övningar. Klädsel: Valfria träningskläder, barfota, mockasiner eller sockeplast. Kursen genomförs på Marie Kühlers showdansskola Entré, Fredsgatan 14. Omklädningsrum med duschmöjligheter finns.

Rabatter:
Fler danskurser: Vi erbjuder halva priset för dig som vill gå mer än en kurs. Du betalar fullt pris för kursen med högst pris och 50% på övriga.
Familjerabatt: Fullt pris för en familjemedlem och 10% rabatt för övriga familjemedlemmar.
Skriv på notering vid anmälan!
Rabatterna gäller endast terminskurserna inom Marie Kühlers showdansskolas kursutbud och går ej att kombinera. Här kan du se vilka kurser som rabatterna gäller på: http://www.medborgarskolan.se/sok/?p=dansskola&mid=1880

Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Ort

Showdansskolan Entré

Fredsgatan 14, Örebro

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 695 kr

Summa: 695 kr

Utforska ämnesområde