Vi använder cookies för att ge dig relevant marknadsföring och en bättre upplevelse av vår webbplats. Läs mer.

En barngrupp dansar balett
Kurs

DansMix 7-11 år - gratis prova på - Sjöbo

Ort
Sjöbo
Startdatum
31 Jan 2021
Tid
12:20-13:05
Dag
Söndag
Antal tillfällen
1 st
Ledare
Louise Anderasp
Nummer
51771
Pris
0 kr

Om arrangemanget

Dansmix är början på en strukturerad dansklass där man börjar lära sig känslan av att röra sig i takt med musiken och lättare grundsteg som alltid återkommer inom dans.

Obs! Detta är en gratis prova på. Föranmälan krävs.

Dansmix är början på en strukturerad dansklass där man börjar lära sig känslan av att röra sig i takt med musiken och lättare grundsteg som alltid återkommer inom dans. Man lär sig flera korta koreografier (danser) under terminen samt börjar ta del av dansteknik. I denna ålder introduceras räkning till musiken och dansstegen man utför i koreografin. Vi går igenom grunderna i olika stilar som jazz och balett. Barnen får chansen att prova på olika dansstilar, dels för att se vad som passar, men främst för att lägga en grund att utgå ifrån när de går vidare.

Innehåll och mål
Vi arbetar även med uttryck i dansen och känslan av dansglädje. Stilar man kommer att få prova på är balett, jazz, show dans, disco dans även break- och streetdans kan dyka upp, men de fyra första används mest. Barnen ska ha roligt tillsammans med ledaren och utveckla sitt dansintresse, men även stärka sitt självförtroende och lägga grunden till fortsatt dansande i framtiden.

Förkunskaper
Ett genuint dansintresse från barnen.

Kursledare
Det är något speciellt med våra kursledare! De genomgår kontinuerligt Medborgarskolans ledarutvecklingsprogram. Programmet är en del av vårt kvalitetssystem, där det ingår såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

Bra att veta
Sköna kläder man kan röra sig i.
För att det ska fungera så smidigt som möjligt för barnen, så är du, som förälder, välkommen ta del av del av första och sista tillfället.

Rabatt på dans-, musik, sång och teaterkurser (gäller ej individuell undervisning)
Gå två klasser inom dans och sång och få 300:- rabatt på den andra klassen, eller gå 3 klasser och få 500:- rabatt på din tredje klass.
Går ej att kombinera med andra rabatter. Gäller på klasser som är 9 gånger eller längre och som går parallellt med varandra under terminen. Rabatten är personlig och gäller ej syskon och familj.

Ort

Musikrummet/danssalen - Sandbäcksskolan

Sandbäckskolan, Sjöbo

Visa på karta

Utforska ett ämnesområde