Ort
Eslöv
Antal tillfällen
1 st
Nummer
59606
Pris
1 000 kr

Om arrangemanget

Behöver du utbildning inom bokföring, redovisning, ekonomi eller personal- och löneområdet. Vi skräddarsy efter vad just du och ditt företag har behov av.

Innehåll
Oavsett vad du eller ditt företag har för utbildningsbehov så hjälper vi dig. Vi utbildar dig inom bokföring, redovisning, ekonomi samt personal-och löneområdet. Priset som anges är endast ett riktpris/timme (60min) och gäller vid en deltagare. Kontakta oss för offert. Hur många utbildningstimmar just du/ni behöver är helt beroende på mål och ingångsnivå.

Upplägg
Våra utbildningar för företag utgår alltid från era behov och upplägget är skräddarsytt till just ert företag. Många har en väldigt specifik målsättning, andra vill bara höja personalens kompetens rent generellt. Innan vi inleder en utbildning börjar vi alltid med en behovsanalys och först därefter planeras utbildningsupplägget och innehållet.

Utbildare
Utöver sina ämneskunskaper och pedagogiska kvalifikationer har våra ledare stor erfarenhet av externa uppdrag och utbildning för yrkesverksamma i näringslivet och offentlig sektor.

Utbildningsmaterial
Kostnad för eventuell litteratur tillkommer och bestäms innan kursstart.

Utbildningslokal
Vi genomför oftast utbildningarna hos våra uppdragsgivare så att deltagarna inte ska förlora värdefull arbetstid, men passar det er bättre så genomför vi utbildningen i våra utbildningslokaler.

Låt din personal och din organisation utvecklas!

Kontakt
skane@medborgarskolan.se

Ort

Medborgarskolan

Västergatan 17, Eslöv

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 000 kr

Summa: 1 000 kr

Utforska ämnesområde