Ort
Ystad
Antal tillfällen
1 st
Nummer
59605
Pris
1 000 kr

Om arrangemanget

Behöver din personal stärka sin kompetens inom språk; engelska, tyska, spanska, italienska, franska, arabiska, svenska, eller kanske teckenspråk? Ge dem en utbildning som gör verklig skillnad.

Innehåll
Vi kan utbilda din personal i de flesta språk. Engelska, tyska, spanska, italienska, franska, arabiska, svenska och teckenspråk är några av de språk vi utbildar i.

Upplägg
Priset som anges är endast ett riktpris/timme (60min) och gäller vid en deltagare. Kontakta oss för offert. Hur många utbildningstimmar just du/ni behöver är helt beroende på mål och ingångsnivå. Oavsett vilka utbildningsbehov ert företag har kan vi erbjuda en skräddarsydd lösning. Våra språkutbildningar för företag utgår alltid från nivå, behov och mål. Innan vi inleder en utbildning börjar vi alltid med behovsanalys och först därefter planeras utbildningsupplägg och innehåll.

Utbildare
Utöver sina ämneskunskaper och pedagogiska kvalifikationer har våra utbildare stor erfarenhet av externa uppdrag och utbildning för yrkesverksamma i näringslivet och offentlig sektor.

Utbildningsmaterial
Kostnad för eventuell litteratur tillkommer och bestäms innan utbildningsstart.

Utbildningslokal
Vi genomför oftast språkutbildningarna hos våra uppdragsgivare så att deltagarna inte ska förlora värdefull arbetstid, men passar det er bättre så genomför vi utbildningen i våra utbildningslokaler.

Språkundervisning i grupp är alltid bra. Att utvecklas tillsammans med andra har många fördelar och ofta är det praktiskt att studera tillsammans. I andra fall kanske man föredrar en individuell utbildning där man maximerar fokus och tid. Vi skräddarsyr efter era behov och önskemål.

Låt din personal och din organisation utvecklas!

Utbildningslokal
skane@medborgarskolan.se

Ort

Medborgarskolan

Adlercreutzgatan 4, Ystad

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 000 kr

Summa: 1 000 kr

Utforska ämnesområde