Ort
Västerås
Startdatum
19 Maj 2024
Tid
10:00-15:00
Dag
Söndag
Antal tillfällen
1 st
Ledare
Jennipher Sivertsson
Nummer
78952
Pris
695 kr

Om arrangemanget

Njut av en dag med fritt måleri! Ibland söker man efter en lugn plats, egen tid, eller likasinnat sällskap, kanske inspiration och lite tips. Om du känner dig osäker om du vill investera tid i någon av våra längre veckokurser i "fritt skapande" så är det här ett bra tillfälle om man bara vill testa på!

Innehåll

Om du känner dig osäker om du vill investera tid i någon av våra längre veckokurser i "fritt skapande" så är det här ett bra tillfälle om man bara vill testa på hur det är att sitta och skapa fritt på Medborgarskolan. Ledaren har god erfarenhet av flera olika konsttekniker, material, färglära, bilduppbyggnad, fokuspunkter och andra tips som kan hjälpa din bild väcka mer intresse." 


Ett av Medborgarskolans fyra kärnvärde är:
Utveckling i samverkan
Vi tror att människor utvecklas bäst i samverkan med andra. Därför vill vi skapa mötesplatser där ett givande och tagande får alla att känna delaktighet. Med nya kunskaper, ökat självförtroende och ­sociala nätverk får människor möjligheter och styrka att själva utforma och påverka sina liv.
Därför möts både nya och erfarna deltagare i denna kurs för att även inspirera varandra
Våra andra fina kärnvärden hittar du på https://www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/

Upplägg

Workshop under en dag.

Kursmaterial

 

Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs, både nybörjare och erfarna deltagare är välkomna.

Kursledare

Jennipher Sivertsson
Alla våra ledare har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

Tips på vidareutveckling
Medborgarskolan erbjuder olika kurser i måleri och hantverk både för vuxna och barn. Vi har ett stort utbud inom hantverkskurser, se vårt kursprogram eller kontakta oss så försöker vi hjälpa dig att hitta något som passar. www.medborgarskolan.se

Bra att veta
Hos oss på Medborgarskolan är alla deltagare och ledare försäkrade under aktiviteten/kursen samt till och från aktiviteten/kursen
Lär mer på Olycksfallsförsäkring | Medborgarskolan

Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.
Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ort

Medborgarskolan Västerås Kopparlunden

Skivfilargränd 4, Västerås

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 695 kr

Summa: 695 kr

Utforska ämnesområde