Ort
Västerås
Startdatum
25 Maj 2024
Tid
10:00-15:00
Dag
Lördag
Antal tillfällen
1 st
Ledare
Jennipher Sivertsson
Nummer
78951
Pris
695 kr

Om arrangemanget

Vare sig du väljer ett material du kan utantill eller vill testa något nytt så får du stöd och hjälp i denna fria kurs. Denna lördag kommer vi ha tema mors dag.

Innehåll

Vare sig du väljer ett material du kan utantill eller vill testa något nytt så får du stöd och hjälp i denna fria kurs. Denna lördag kommer vi ha tema "mors dag". För dig kan det innebära ett blyerts porträtt eller kanske en akvarellmålning av ditt familjehem kanske en abstrakt blombukett i akryl eller gouache. Vad än du har för ide eller om du kanske söker inspiration till en ide så kommer detta kurstillfälle passa dig. olika tips och metoder för bilduppbyggnad och färgteori kommer presenteras under dagens gång medan ni målar och diskuterar ihop.


Ett av Medborgarskolans fyra kärnvärde är:
Utveckling i samverkan
Vi tror att människor utvecklas bäst i samverkan med andra. Därför vill vi skapa mötesplatser där ett givande och tagande får alla att känna delaktighet. Med nya kunskaper, ökat självförtroende och ­sociala nätverk får människor möjligheter och styrka att själva utforma och påverka sina liv.
Därför möts både nya och erfarna deltagare i denna kurs för att även inspirera varandra
Våra andra fina kärnvärden hittar du på https://www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/

Upplägg

Workshop under en dag.

Kursmaterial

 

Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs, både nybörjare och erfarna deltagare är välkomna.

Kursledare

Jennipher Sivertsson
Alla våra ledare har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

Tips på vidareutveckling
Medborgarskolan erbjuder olika kurser i måleri och hantverk både för vuxna och barn. Vi har ett stort utbud inom hantverkskurser, se vårt kursprogram eller kontakta oss så försöker vi hjälpa dig att hitta något som passar. www.medborgarskolan.se

Bra att veta
Hos oss på Medborgarskolan är alla deltagare och ledare försäkrade under aktiviteten/kursen samt till och från aktiviteten/kursen
Lär mer på Olycksfallsförsäkring | Medborgarskolan

Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.
Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ort

Medborgarskolan Västerås Kopparlunden

Skivfilargränd 4, Västerås

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 695 kr

Summa: 695 kr

Utforska ämnesområde