Ort
Malung
Startdatum
14 Mar 2024
Tid
18:00-20:00
Dagar
Torsdagar
Antal tillfällen
2 st
Nummer
78187
Pris
1 500 kr

Få platser kvar

Om arrangemanget

Välkommen på hundkurs hos Malungs Kennelklubb - För alla hundägare!

Innehåll

Vi går igenom grunderna i hur du tränar din hund, vilka övningar ni bör lägga fokus på och varför. Övningarna är uppdelade i att stärka rygg och bål, framben och bakben.

Vi kommer också gå in på hur man kan lägga upp en egen träningsplan och ha koll på när det är dags att sluta träna med hunden när den börjar bli trött och träningen inte kommer att ge önskvärt resultat.

Upplägg

  • Torsdagar 18.00
  • Vi ses vid 2 tillfällen
  • Varje träff varar 2 x 60min
  • Dokumentation av övningarna ingår i kursens kostnad

Förkunskap

Du behöver inte ha några förkunskaper, endast intresse krävs.

Kursledare

Ida från MuskIdas Hund är utbildad hundfysioterapeut, balansbollsinstruktör och även certifierad hundinstruktör. Ida startade MuskIdas Hund år 2020 för att hjälpa hundägare och våra fyrbenta vänner till ett välmående och härligt hundliv utifrån deras förutsättningar. 

Mer information om MuskIdas Hund finner du på Facebook eller Instagram

Rabatter

Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 10 procent rabatt hos Akademibokhandeln och 6 procent rabatt hos Bokus. Läs mer under förmåner.

Bra att veta

  • Kursstart kan komma att ändras och att startdatum är preliminärt. Observera att du alltid får en kallelse innan kursstart.
  • Läs mer om delbetalning eller om våra allmänna villkor.
  • Vid frågor, funderingar eller specifika behov, tveka inte att kontakta Alexander Högbom på 0727291691 eller alexander.hogbom@medborgarskolan.se.
  • OBS! Kontollera din skräppost. Du får en kallelse/faktura via mail och i vissa fall händer det att mail från oss hamnar där.

Medborgarskolan och folkbildning

Folkbildning skapar vi tillsammans i studiecirklar som drivs framåt genom kunskapsutbyte. Studiecirkeln är folkbildningsrörelsens klassiska kursform och kan handla om stort och smått, lokalt och globalt. Den kan genomföras vid träffar eller på distans och den enskilde deltagaren kan påverka cirkelns upplägg och innehåll efter demokratiskt inspirerad modell.

Medborgarskolan är ett humanistiskt studieförbund som ger dig möjlighet att lära, utvecklas och utbyta erfarenheter och tankar med andra människor. Vi har en bred verksamhet och samarbete med föreningar och organisationer inom många olika ämnen.

Ort

Öjesgården

Öjesgården 2, Malung

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 500 kr

Summa: 1 500 kr

Relaterade artiklar

Hundar på rad
Djur och natur

Förbered dig inför valpköpet

Se till att ha tid och åter tid. Det är det främsta rådet från hunduppfödaren Annika Frick, som driver Bergqvistens kennel, på frågan om hur man ska förbereda s...

24 januari 2024
Läs vidare om "Förbered dig inför valpköpet"
Djur och natur

Stärkt relation mellan ägare och hund

Han är på god väg – från ängslig till trygg. En smart, reserverad kille som älskar sin familj.  - Men Torsten har fortfarande sina utmaningar. Det är mycket h...

6 november 2023
Läs vidare om "Stärkt relation mellan ägare och hund"

Utforska ämnesområde