Ort
Malmö
Startdatum
19 Feb 2024
Tid
13:00-14:00
Dagar
Mån, Lör
Antal tillfällen
2 st
Nummer
67444
Pris
0 kr

Om arrangemanget

Vill du testa på att spela teater? Är du 7-12 år? Då är du välkommen till vår prova-på dramaworkshop. Under ledning av Siri Bengtén och andra ungdomar från Ung Teaterscen får du några första enkla skådespelarverktyg!

Alla barn som är sugna på att testa på att spela teater är välkomna till Hang Out för en 1 timme lång prova-på workshop. Vår proffsiga ledare Siri Bengtén jobbar till vardags med Ung Teaterscen, och tillsammans med en av ungdomarna i hennes teatergrupp kommer du kunna testa på några olika dramaövningar. Välkommen! 

Kostnad: 
Helt gratis! Vi bjuder på fika!

Datum och tid: 
Mån 19 feb (sportlov) kl 13:00-14:00 

Lokal: Hang Out, Rödkullestigen 2 (mittemot Munkhätteskolan), Malmö

Vad händer sen? Om vi får ihop tillräckligt många intresserade, så kommer vi att dra igång en löpande teatercirkel för barn nere på Hang Out. Denna kommer inte heller att kosta något, tack vare ett samarbete med Tillsammans i Förening (TIF). 

Om föreningen Ung Teaterscen:
Ung Teaterscen är barn och ungas röst i teatersverige. Vi är ett ungdomsförbund som arbetar för att amatörteater och annan amatörscenkonst ska ha en självklar plats i allas liv. Därför samlar vi barn- och ungdomsföreningar med de inriktningarna runt om i hela Sverige.

Vi är en demokratisk mötesplats för våra medlemmar och vi anordnar teaterfestivaler, kurser, workshops och samarbetar med professionella aktörer och institutioner inom scenkonst. Läs mer om oss här: ungteaterscen.se

Ort

Hang Out

Rödkullastigen 2, Malmö

Visa på karta

Utforska ämnesområde