Ort
Malung
Startdatum
27 Maj 2024
Tid
18:00-19:30
Dagar
Mån, Tors
Antal tillfällen
5 st
Nummer
80880
Pris
900 kr

Om arrangemanget

Efter avslutad kurs kan de som vill avlägga prov för bronsmärket ”HiH”

Innehåll

”Hund i Hand” är en kurs på 5 gånger där vi tränar vardagslydnad så som stanna i bilen, inkallning, hantering, gå fint med mera. Kursen individanpassas och är därför lämplig för alla åldrar och även för valpar.

Kursen genomförs 27/5, 30/5, 3/6,10/6 och 13/6,  på Buan 1 i Malung. 

OBS! Medlemskap krävs!

För att du ska kunna delta i kursen så krävs det att du är medlem i Malungs Kennelklubb. Mer information, kontakt och hur du blir medlem finner du på makk.nu

Förkunskap

Du behöver inte ha några förkunskaper, endast intresse krävs.

Kursledare

Maritha Lindstrand och Gudrun Edvardsson leder denna kurs.

Rabatter

Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 10 procent rabatt hos Akademibokhandeln och 6 procent rabatt hos Bokus. Läs mer under förmåner.

Bra att veta

  • Kursstart kan komma att ändras och att startdatum är preliminärt. Observera att du alltid får en kallelse innan kursstart.
  • Läs mer om delbetalning eller om våra allmänna villkor.
  • Vid frågor, funderingar eller specifika behov, tveka inte att kontakta Alexander Högbom på 0727291691 eller alexander.hogbom@medborgarskolan.se.
  • OBS! Kontollera din skräppost. Du får en kallelse/faktura via mail och i vissa fall händer det att mail från oss hamnar där.

Medborgarskolan och folkbildning

Folkbildning skapar vi tillsammans i studiecirklar som drivs framåt genom kunskapsutbyte. Studiecirkeln är folkbildningsrörelsens klassiska kursform och kan handla om stort och smått, lokalt och globalt. Den kan genomföras vid träffar eller på distans och den enskilde deltagaren kan påverka cirkelns upplägg och innehåll efter demokratiskt inspirerad modell.

Medborgarskolan är ett humanistiskt studieförbund som ger dig möjlighet att lära, utvecklas och utbyta erfarenheter och tankar med andra människor. Vi har en bred verksamhet och samarbete med föreningar och organisationer inom många olika ämnen.

Ort

Buan

Buan 1, Malung

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 900 kr

Summa: 900 kr

Relaterade artiklar

Hundar på rad
Djur och natur

Förbered dig inför valpköpet

Se till att ha tid och åter tid. Det är det främsta rådet från hunduppfödaren Annika Frick, som driver Bergqvistens kennel, på frågan om hur man ska förbereda s...

24 januari 2024
Läs vidare om "Förbered dig inför valpköpet"

Utforska ämnesområde