Ort
Falkenberg
Startdatum
14 Feb 2025
Tid
17:30-20:30
Dagar
Fredagar
Antal tillfällen
3 st
Nummer
46450
Pris
2 495 kr

Om arrangemanget

Har du svårt att hitta på ny fredags-mys-mat? Då kan detta kursen för er. Vuxen & barn får tillsammans inspiration till nytt fredagsmys.

Innehåll
På den här kursen lagar en förälder och ett barn mat tillsammans. Vi lagar mat som är populär bland både vuxna och barn.

Vid tre tillfällen lagar vi en huvudrätt och en efterrätt. Vi lagar laxtacos med hemgjort tortillasbröd, guacamole, mangosalsa och srirachasås, marängsviss, chicken nuggets med klyftpotatis och basilikasås, hemgjord chokladpudding, flygande Jakob, chokladpannacotta med mjölkchoklad, hamburgare med tillbehör, mangomousse med mascarpone, köttbullar med mos och typiska tillbehör och blåbärs- och kokospaj.

Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs.

Kursledare

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds kontinuerligt möjlighet att delta i vårt interna utbildningsprogram.

Kursmaterial
Mat och materialkostnad är inkluderad i den totala kursavgiften.

I vissa fall blir det mat över efter våra matlagningskurser. Ta därför gärna med en tom matlåda för att kunna ta hem eventuella rester.

Rabatter    

Som deltagare i Medborgarskolans kurser har du möjlighet att utnyttja vissa förmåner 

Länk till förmåner 
Köpvillkor/ allmänna villkor för kurs hos Medborgarskolan | Medborgarskolan 

Välkommen till oss

  • Medborgarskolan i Falkenberg har inga egna parkeringar.
    Se kommunens hemsida för en bra överblick över parkeringar i centrum:
    https://kommun.falkenberg.se/gator-och-trafik/parkering
  • Undvik att använda starta dofter på grund utav allergier.  

Bra att veta

Om du har fått förhinder och inte kan komma på en lektion, ber vi dig meddela detta. Om du uteblir från något kurstillfälle, är det tillfället förbrukat. Du kan således inte kostnadsfritt ta igen det tillfället senare under kursen eller få ekonomisk kompensation för det tillfället du var frånvarande.

• Kursstart kan komma att ändras och att startdatum är preliminärt. Observera att du alltid får en kallelse innan kursstart.  
• Läs mer om delbetalning eller om våra allmänna villkor. 
• Vid frågor, funderingar eller specifika behov, tveka inte att kontakta oss. 

Vill du delbetala? Här kan du läsa mer om hur du gör under “Kursavgift och betalning”: https://www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/allmanna-villkor/  

Medborgarskolan och folkbildning  

Folkbildning skapar vi tillsammans i studiecirklar som drivs framåt genom kunskapsutbyte. Studiecirkeln är folkbildningsrörelsens klassiska kursform och kan handla om stort och smått, lokalt och globalt. Den kan genomföras vid träffar eller på distans och den enskilde deltagaren kan påverka cirkelns upplägg och innehåll efter demokratiskt inspirerad modell.  

Medborgarskolan är ett humanistiskt studieförbund som ger dig möjlighet att lära, utvecklas och utbyta erfarenheter och tankar med andra människor. Vi har en bred verksamhet och samarbete med föreningar och organisationer inom många olika ämnen.

Ort

Medborgarskolan Falkenberg

Holgersgatan 21, Falkenberg

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 2 495 kr

Summa: 2 495 kr

Utforska ämnesområde