Ort
Örebro
Startdatum
21 Sep 2023
Tid
17:30-19:45
Dagar
Torsdagar
Antal tillfällen
7 st
Nummer
65954
Pris
2 200 kr

Om arrangemanget

Välkommen på en spännande resa i kreativ utveckling genom en kombination av meditation, yoga och bildskapande!

Innehåll
Varje tillfälle inleds med en meditation eller kort yogapass sittandes på en stol utifrån tema och vi utforskar nyfiket hur passet väcker bilder inom oss. Prestationslöst uttrycker vi sedan de bilder , tankar och känslor som väcks inoom oss och gör dem till berättelser på papper genom olika måleritekniker.


Upplägg
Kursen omfattar 3 x 45 min per tillfälle, vi träffas 7 ggr varannan vecka med chans till förlängning.

Vi anpassar verksamheten efter Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Denna kurs genomförs i en mindre grupp anpassat till lokalen. Det finns även möjlighet att delta digitalt vid behov, men kursen genomförs främst fysiskt. Om du har fler funderingar är du alltid välkommen att kontakta oss.

Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs.

Kursledare
Fia Windh är utbildad bildterapeut och instruktör inom medicinsk yoga Fia har sysslat med olika hantverk under många år och har tidigare hållit kurser och workshops inom olika hantverk och tekniker för både barn och vuxna.
 
Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Kursmaterial
Kursmaterial köpas av kursledare på plats för ca 200:-

Under den termin som du är kursdeltagare hos Medborgarskolan får du 5 % rabatt på www.bokus.com. Rabatten gäller böcker, pappers- och kontorsvaror. Kontakta ditt lokalkontor för att få rabattkoden.

Tips på vidareutveckling
Medborgarskolan har ett stort utbud av Ateljé och Hantverkskurser, upptäck vårt kursprogram för att hitta något annat som verkar spännande.

Bra att veta
Stafflier finns på plats, tag med förkläde eller ha oömma kläder.

Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Ort

Medborgarskolan Örebro Fab.

Fabriksgatan 18, Örebro

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 2 200 kr

Summa: 2 200 kr

Utforska ämnesområde