Ort
Örebro
Startdatum
2 Jun 2026
Tid
17:00-21:15
Dag
Tisdag
Antal tillfällen
1 st
Ledare
Margareta Rosengren
Nummer
31349
Pris
1 150 kr

Om arrangemanget

Vad kan du laga av det som växer runt omkring dig, utan att du ens har odlat det? Med ett praktiskt och kunskapsbaserat upplägg lär du dig hur du tillagar näringsrik och smakrik mat av råvaror som ofta förbises – ett värdefullt perspektiv både för hållbarhet och beredskap.

Upplägg

  • Deltagarna arbetar i mindre grupper och får olika uppgifter att tillaga enligt tydliga recept.
  • Vi lagar flera rätter som vi avsmakar tillsammans och diskuterar utifrån smak, textur och tillagningsmetod.
  • Alla deltar aktivt i köket – från förberedelser till disk – för att skapa en helhetsförståelse för matlagningens alla delar.

Förkunskaper

Inga förkunskaper krävs.

Kursmaterial

Matkostnad och receptkompendium ingår i kurspriset.

Bra att veta

  • Medtag matlådor.
  • Kursen avslutas givetvis med en gemensam måltid.
  • Meddela allergier i meddelandefältet vid anmälan.
  • Delbetala kostnadsfritt. Ange i meddelanderutan vid anmälan om du önskar delbetala.
  • Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.

Ort

Medborgarskolan Örebro Fab.

Fabriksgatan 18, Örebro

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 150 kr

Summa: 1 150 kr

Du kanske också är intresserad av

Aktuellt

Vad vill du lära dig mer om?