Ort
Karlstad
Tid
08:00-16:00
Antal tillfällen
1 st
Ledare
Georg Wickberg
Nummer
66805
Pris
3 500 kr

Om arrangemanget

Ta ditt motorsågskörkort nivå A på en dag! Vi erbjuder intensivkurs för dig som snabbt vill ta ditt motorsågskort Nivå A. Vi bokar en tid tillsamman med er som passar för att utföra kursen på. Kursen sker i samarbete med Säker Skog.

Innehåll
I kursen ingår det du behöver för att kunna ta motorsågskörkort nivå A. Detta innefattar:
- Teori för nivå A
- Praktik i skogen för nivå A
- Proven innefattar teoridel för nivå A samt praktiska prov för nivå A.

Skulle du behöva gör om proven tillkommer kostnad för detta.

När du har klarat din examination får du ditt motorsågskörkort. Körkortet intygar att innehavaren har kunskaper enligt Säker Skogs riktlinjer och kvalitetsnormer för respektive körkortsnivå. Pris för detta ingår inte i deltagaravgiften utan tillkommer med 300 kronor.

Upplägg
Teori och praktik på en dag. Kursen bygger på att du läser materialet i förväg och kommer väl förberedd att göra examination. 

Heldag kl.08:00-16:00
3500 kr inklusive moms. Lunch ingår. 
Är ni grupp på minst 3 personer och vill gå Motorsågskörkort så är ni välkommen att kontakta oss så hittar vi en tid som passar för att utföra kursen på.

Vid kursstart kommer du få information om plats vart kursen kommer att hållas.

Förkunskaper
Du behöver ha tillgång till kursmaterialet i förväg för att kunna läsa på och komma väl förberedd.

Kursledare
Ledare för kursen är Georg Wickberg. Han har arbetat med skogsbruk i snart 40 år och har lång erfarenhet av eget företagande med egen skog, manuell avverkning med motorsåg, skottning och skördesavverkning. Dessutom var han svensk mästare i skog 2002 och 2011. Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Kursmaterial
Du får kurslitteratur av oss innan kursstart.

Ta med personlig skyddsutrustning så som hjälm, sågskyddsbyxor, sågskyddsstövlar, EN471-klassad signalväst, handskar och jacka, motorsåg, bensin och olja till de kurstillfällen som är i skogen. Visst material finns att låna på plats.

Vi reserverar oss för prisändringar.

Under den termin som du är kursdeltagare hos Medborgarskolan får du även 6 % rabatt på Bokus och 10 % rabatt på Akademibokhandeln. Rabatten gäller böcker, pappers- och kontorsvaror. Kontakta oss för att få rabattkoden.

Bra att veta
Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Pris

Deltagaravgift: 3 500 kr

Summa: 3 500 kr

Utforska ämnesområde