Ort
Linköping
Startdatum
4 Apr 2024
Tid
17:30-20:30
Dag
Torsdag
Antal tillfällen
1 st
Nummer
42851
Pris
400 kr

Om arrangemanget

Trots att det låter, ja, negativt, är det jätteroligt att måla i stort sätt baklänges genom bilden.

Denna kurs arrangeras i samarbete med mgnART, och hålls i deras lokaler. Läs mer om mgnART på mgnart.se 

Upplägg

Vi börjar kursen med ett par snabba övningar i akvarell. Efter det har vi lite brainstorming tillsammans för att hitta ett lämpligt motiv, sedan är det skissdags innan vi börjar med första målningen. Målet är att hinna med 3st akvareller så du känner dig bekväm med tekniken innan kursens slut. 

Förkunskaper

Kursen riktar sig mot lite mer erfarna, men nybörjare är också välkomna. 

Kostnad

400 kronor för vuxna, 300 kronor för barn.

Kursmaterial

Papper ingår. Ta gärna med egna akvarellfärger och penslar. Eller handla på plats med 10% rabatt.

Kursledare

Riley Töörn är utbildad konstnär och pysselfantast från Colorado.

Det är något speciellt med våra kursledare! Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Förmåner

Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 10 procent rabatt hos mgnART och Akademibokhandeln samt 6 procent rabatt hos Bokus. Läs mer under förmåner.

Anmälan och kallelse 

Anmäl dig genom att klicka på Anmäl dig här. Glöm inte att uppge mobilnummer och mejladress vid anmälan för att inte missa viktig information angående kursen. Vid fullbokad kurs och många reservanmälda kan det hända att vi startar upp fler kurser, ange därför gärna om det är någon dag eller tid som passar bra för dig vid anmälan.

Vi reserverar oss för eventuella förändringar kring dag, tid och startdatum, alternativt inställd kurs. Invänta därför alltid skriftlig kallelse i din brevlåda ca en vecka innan start, som en bekräftelse på att kursen startar. Med kallelsen följer faktura på kursavgiften. Det går bra att delbetala kursavgiften, ange detta vid anmälan.

Ort

MgnART

Ribstonvägen 2, Linköping

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 400 kr

Summa: 400 kr

Relaterade artiklar

Utforska ämnesområde