Ort
Distans
Startdatum
27 Okt 2022
Tid
19:00-20:30
Dag
Torsdag
Nummer
50576
Pris
175 kr

Fullbokad. Anmäl dig som reserv!

Om arrangemanget

Har du funderat på att börja med biodling eller är du kanske bara nyfiken på hur det är att vara småskalig biodlare? En föreläsning som hålls via Teams - distans i realtid

Nyfiken på biodling?

Har du funderat på att börja med biodling eller är du kanske bara nyfiken på hur det är att vara småskalig biodlare?

Nu har du chansen att få diskutera och få svar på många av dina frågor.

Under denna kväll går vi övergripande igenom vad som behövs för att komma igång med biodling, vad lagen säger, risker och hot för bin och andra pollinerande insekter, biodlingens produkter, pollinering och vilka val man ställs inför som blivande biodlare.

Om föreläsaren

Per (Pelle) Lundblad driver Askrike Honung med drygt 10 bikupor på norra Lidingö, bland annat på Grönsta och Södergarn. Han är en av drygt 20 biodlare på Lidingö och har hållit på med biodling sedan 2016. Han sitter med i Sveriges Biodlares Riksförbunds styrelse och styrelsen för Stockholms Läns Biodlardistrikt. Pelle jobbar till vardags som chef inom IT.

Bra att veta

Anmälan till kulturevenemang såsom konserter, föreläsningar eller liknande är bindande och avgiften återbetalas därför inte vid avanmälan.

Föreläsningen hålls via Teams och sker på distans, i realtid. Du kommer att få en länk via mejl så att du kan ansluta dig till föreläsningen.

Pris

Deltagaravgift: 175 kr

Summa: 175 kr

Utforska ett ämnesområde