En kvinna klättrar upp för en stege i ett träd
Kurs

Öka din självkänsla - en samtalscirkel för dig som är ungdom/ung vuxen

Ort
Helsingborg
Startdatum
1 Mar 2023
Tid
18:00-20:15
Dagar
Onsdagar
Antal tillfällen
5 st
Ledare
Josefin Hansson
Nummer
61779
Pris
0 kr

En plats kvar

Om arrangemanget

I en värld med mycket stress och krav kan en god självkänsla göra det lättare att navigera och må bra. Välkommen till en samtalscirkel med fokus på personlig utveckling där du får möjlighet att öka din självkänsla och stärka din relation till dig själv.

Du kommer få lära dig om skillnaden mellan självförtroende och självkänsla och bli mer medveten om hur din relation till dig själv ser ut. Samtal blandas med reflektion och praktiska övningar och du kommer få med dig konkreta verktyg att använda i vardagen. Du kommer helt enkelt bli en bättre vän till dig själv.

Ledare för cirkeln är Josefin Hansson som är beteendevetare, samtalscoach och författare till boken "Ur askan en drake" som handlar om att tillfriskna från den duktiga flickan. Josefin har stor erfarenhet av att leda samtalsgrupper för unga.

Samtalscirkeln är kostnadsfri men anmälan krävs. Plats är Medborgarskolan i Helsingborg, Gasverksgatan 17 på femte våningen (mitt emot Filmstaden).

Vid frågor hör av dig till verksamhetsutvecklare Pia-Lotta Bylund på                     pia-lotta.bylund@medborgarskolan.se

 

VARMT VÄLKOMMEN!

Ort

Medborgarskolan

Gasverksgatan 17, Helsingborg

Visa på karta

Utforska ämnesområde