Ort
Karlstad
Tid
08:00-16:00
Antal tillfällen
1 st
Ledare
Georg Wickberg
Nummer
75935
Pris
2 500 kr

Om arrangemanget

Ta ditt Röjsågskörkort nivå A på en dag! Vi erbjuder intensivkurs för dig som snabbt vill ta ditt Röjsågskörkort Nivå A. Vi bokar en tid tillsamman med er som passar för att utföra kursen. Kursen sker i samarbete med Säker Skog. Vi erbjuder dig alternativ datum när minst 3 anmält sig på kursen.

Ta ditt Röjsågskörkort nivå A på en dag! Vi erbjuder intensivkurs för dig som snabbt vill ta ditt Röjsågskörkort Nivå A. Vi bokar en tid tillsamman med er som passar för att utföra kursen. Kursen sker i samarbete med Säker Skog.

Innehåll
I kursen ingår det du behöver för att kunna ta Röjsågskörkort Nivå A. Detta innefattar:
- Teori nivå A
- Praktik i skogen nivå A
- Proven innefattar teoridel för nivå A praktiska prov för nivå A.

När du har klarat din examination får du ditt röjsågskörkort. Körkortet intygar att innehavaren har kunskaper enligt Säker Skogs riktlinjer och kvalitetsnormer för respektive körkortsnivå. Pris för detta ingår inte i deltagaravgiften utan tillkommer med 300 kronor. Skulle du behöva gör om proven tillkommer kostnad för detta.

Upplägg
Heldag kl. 8.00-16.00.
2500 kr inklusive moms. Lunch ingår. 
Är ni grupp på minst 3 personer och vill gå Motorsågskörkort så är ni välkommen att kontakta oss så hittar vi en tid som passar för att utföra kursen på.

Förkunskaper
Kursen håller ett högt tempo, god studievana är ett krav.

Kursledare
Ledare för kursen är Georg Wickberg. Han har arbetat med skogsbruk i snart 40 år och har lång erfarenhet av eget företagande med egen skog, manuell avverkning med motorsåg, skottning och skördesavverkning. Dessutom var han svensk mästare i skog 2002 och 2011. Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Kursmaterial
Kursmaterial finns på plats när du kommer, du behöver inte köpa något material i förväg.

Ta med fullständig utrustning för röjsåg samt kompletta verktyg, personlig skyddsutrustning så som hjälm, handskar, skyddsskor med stålhätta, väst med märkning 471 och reflexer, lilla första förband, röjsåg, bensin och olja till de kurstillfällen som är i skogen.

Bra att veta
Varje kurstillfälle har ca 45 min paus för lunch, samt kortare pauser under dagen.

Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Ort

Medborgarskolan Karlstad Fanfaren

Gustaf Anders Gata 7B, Karlstad

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 2 500 kr

Summa: 2 500 kr

Utforska ämnesområde