Vi använder cookies för att ge dig relevant marknadsföring och en bättre upplevelse av vår webbplats. Läs mer.

Ort
Hässleholm
Startdatum
6 Feb 2021
Tid
13:30-14:30
Dagar
Lördagar
Antal tillfällen
10 st
Ledare
Linnéa Henningsen
Nummer
51860
Pris
795 kr

Om arrangemanget

Showdans är den dansform som ligger till grund för de flesta koreografier i musikaler, filmer och dansvideor. Terminen avslutas med stor uppvisning för föräldrar och andra anhöriga i Hässleholms kulturhus. Går utmärkt att efteranmäla sig och endast betala för resterande gånger. OBS: Kursen är förlagd till lördagar!

Här dansar du till de senaste låtarna. Showdans är den dansform som ligger till grund för de flesta koreografier i musikaler, filmer och dansvideor.

INNEHÅLL OCH MÅL
Showdans är den dansform som ligger till grund för de flesta koreografier i musikaler, filmer och dansvideor.
Dansen har influenser från bl a HipHop/RnB, disco, jazz, mambo och mycket mer. Dansformen visar mycket attityd, styrka och personlighet.
Terminen avslutas med stor uppvisning för föräldrar och andra anhöriga i Hässleholms kulturhus (Röda salongen).

FÖRKUNSKAPER
Du behöver ha dansat en del tidigare och gärna för Linnéa. I denna grupp kommer vi att jobba med mer avancerade koreografier samt dansteknik. Första tillfället får man testa på kostnadsfritt om man är osäker på nivå.

KURSLEDARE
Linnéa Henningsen. Linnéa är utbildad dansartist vid Lunds dans- och musikalgymnasium och har även studerat på Broadway Dance center i New York.
Hon är även personlig tränare och instruktör på sitt eget företag ReviveKristianstad. Alla våra kursledare har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

BRA ATT VETA
Prova på första tillfället kostnadsfritt. Går man två kurser (vanlig grupp + avancerad) så får man halva priset på den avancerade kursen! GLÖM EJ NÄMNA 50% RABATT - LINNEA VID BOKNING.
Bekväma kläder som går att röra sig i. Gymnastikskor. Ta gärna med vattenflaska.
Invänta alltid din kallelse till kursen!
10 tillfällen plus uppvisning

EV Uppvisning Lördag 1 Maj i Hässleholms Kulturhus - Röda salongen

Lovuppehåll v 8 och v13

Missade du kursstarten? Då kan du anmäla dig och betala för resterande gånger!

Rabatt hos Bokus Ta chansen och få rabatt på bland annat kurslitteratur. På https://www.bokus.com/foretag/medborgarskolan finns detaljerad information

Ort

Tekniska Skolan

Stobygatan 7, Hässleholm

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 795 kr

Summa: 795 kr

Utforska ett ämnesområde