Ort
Göteborg
Startdatum
26 Sep 2024
Tid
18:00-21:00
Dag
Torsdag
Antal tillfällen
1 st
Nummer
47669
Pris
1 295 kr

Om arrangemanget

Skördefester arrangeras traditionellt under hösten och har funnits i hundratals år i Sverige. Skördefesterna är en festlig tidpunkt då skörden är bärgad och förråden är välfyllda med mat, vilket ofta inträffar i augusti och september.

Innehåll

Buffé är ett fantastiskt alternativ för stora sammankomster med många gäster. Det inkluderar en mängd olika rätter, från små aptitretare till hjärtliga pajer och sötsaker. Det bästa? Buffémat kan förberedas i förväg och till och med frysas.

Vi lagar en buffé utifrån säsongens råvaror, bakning, tillagning av varma och kalla rätter och gör en efterrrätt

Förkunskaper 

Inga förkunskaper krävs. 

Kursledare

Ledare är Nilla är utbildad och har flera års erfarenhet inom kost och träning bla som kock och gyminstruktör under utbildning till hemkunskapslärare. Uppväxten i övre Norrland med miljö- och odlingsintresserade föräldrar och morföräldrar samt bärplockning och friluftsliv alla år gett mig mycket. Hälsa, träning, matlagning och bakning är några av hennes passioner. Att använda mig av mer grönsaker/baljväxter i kombination med kött och fisk som ger nyttigare, billigare, godare mat med miljötänk är min specialitet, säger Nilla.

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds kontinuerligt möjlighet att delta i vårt interna utbildningsprogram.

Rabatter  

Som deltagare i Medborgarskolans kurser har du möjlighet att utnyttja vissa förmåner 

Länk till förmåner 
Köpvillkor/ allmänna villkor för kurs hos Medborgarskolan | Medborgarskolan 

Välkommen till oss  

  • Närmaste hållplats är Hagakyrkan eller Järntorget om du åker kollektivt. 
  • Parkeringshus finns i samma hus.
  • Lokalen ligger på plan 4, hiss finns. 
  • Undvik att använda starta dofter på grund utav allergier.  

Bra att veta

Om du har fått förhinder och inte kan komma på en lektion, ber vi dig meddela detta. Om du uteblir från något kurstillfälle, är det tillfället förbrukat. Du kan således inte kostnadsfritt ta igen det tillfället senare under kursen eller få ekonomisk kompensation för det tillfället du var frånvarande.

• Kursstart kan komma att ändras och att startdatum är preliminärt. Observera att du alltid får en kallelse innan kursstart.  
• Läs mer om delbetalning eller om våra allmänna villkor. 
• Vid frågor, funderingar eller specifika behov, tveka inte att kontakta oss. 

Vill du delbetala? Här kan du läsa mer om hur du gör under “Kursavgift och betalning”: https://www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/allmanna-villkor/  

Medborgarskolan och folkbildning  

Folkbildning skapar vi tillsammans i studiecirklar som drivs framåt genom kunskapsutbyte. Studiecirkeln är folkbildningsrörelsens klassiska kursform och kan handla om stort och smått, lokalt och globalt. Den kan genomföras vid träffar eller på distans och den enskilde deltagaren kan påverka cirkelns upplägg och innehåll efter demokratiskt inspirerad modell.  

Medborgarskolan är ett humanistiskt studieförbund som ger dig möjlighet att lära, utvecklas och utbyta erfarenheter och tankar med andra människor. Vi har en bred verksamhet och samarbete med föreningar och organisationer inom många olika ämnen. 

 

 

Ort

Medborgarskolan Göteborg Haga

Haga Östergata 12, Göteborg

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 295 kr

Summa: 1 295 kr

Utforska ämnesområde