Vi använder cookies för att ge dig relevant marknadsföring och en bättre upplevelse av vår webbplats. Läs mer.

Kurs

Sommardansklass från 7 år utomhus/Dansmix

Ort
Jönköping
Startdatum
22 Jun 2020
Tid
11:00-11:45
Dag
Måndag
Nummer
24193
Pris
100 kr

Om arrangemanget

Sommardansklass för barn som älskar att släppa loss och dansa.

INNEHÅLL OCH MÅL
Denna engångsklass innehåller dansteknik från flera olika stilar. En mix med andra ord.

UPPLÄGG
Fyra engångstillfällen under sommaren. 22/6, 29/6, 6/7 och 13/7. Du kan välja att delta alla fyra gånger och då betala för tre tillfällen. Då får du ett tillfälle på köpet. Du anger det i så fall i noteringar vid anmälan. Avgiften blir då 300 kr istället för 400. Tiden varvas mellan förmiddagar och eftermiddagar, varannan gång.

Ett tillfälle kostar 100 kr.

Vi har, trots vistelse utomhus, ett max antal deltagare på denna klass för att kunna följa Folkhälsomyndighetens riktlinjer.


FÖRKUNSKAPER

För dig som vill dansa helt enkelt men det är en fördel om du har dansat lite innan i någon form.

KURSLEDARE

Lovisa Babil är en utbildad artist med stora kunskaper inom dans, men även inom sång och teater. Har flera års erfarenhet av att både stå på scen men också skapa produktioner. Har under den senaste tiden arbetat som koreograf och har även samarbetat med Spira, Per Brahegymnasiet och Teaterstickorna. Förutom danskunskap läggs det mycket fokus på samhörighet för hon anser att i en trygg miljö kan man tillsammans skapa något fantastiskt och utvecklas som personer. Med glädje, musik och gott ledarskap kommer dessa klasser bidra till personlig utvecklig och ökad livskvalité.

Alla våra ledare har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

KURSMATERIAL
Valfri klädsel som man känner sig bekväm att dansa i. Kläder efter väder då vi ska vara utomhus mesta möjliga mån. Vid regn är vi inne i en danssal på Medborgarskolan.

BRA ATT VETA
Dusch och omklädningsrum finns.
Lämna gärna ditt mobiltelefonnummer och mailadress vid anmälan så vi lätt och snabbt kan nå dig med viktig info. Om till exempel en lektion blir inställd så informerar vi om detta via sms då vi inte har möjlighet att ringa till alla kursdeltagarna. Därför är det viktigt att du lämnar mobil nummer!

Välkommen!

Ort

Medborgarskolan Jönköping

Kämpevägen 35, Jönköping

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 100 kr

Summa: 100 kr

Utforska ett ämnesområde