Vi använder cookies för att ge dig relevant marknadsföring och en bättre upplevelse av vår webbplats. Läs mer.

Kurs

Spanska enskild undervisning

Ort
Norrköping
Antal tillfällen
5 st
Nummer
82688
Pris
4 900 kr

Om arrangemanget

Vill du lära dig spanska med fullt fokus på din egen utveckling och lärande. Då kanske individuell undervisning passar för dig.  

INNEHÅLL
Individuell undervisning i spanska för dig som behöver ex läxhjälp, konversationsträning eller extra finslipning inför en resa eller konferens.

UPPLÄGG
1 lektion motsvarar 2*45 minuter. Lektionerna sker vanligtvis en gång i veckan men det finns möjlighet till tätare lektioner för en mer intensiv kurs. Total studietid är 10 studietimmar. Efter avslutad kurs finns möjlighet att förlänga med fler lektioner.
Startdatum, dag och tid bestäms i samråd med ledaren.

FÖRKUNSKAPER
Du behöver inte ha några förkunskaper för att ta enskilda lektioner. Innehållet anpassas utefter dina önskemål och behov. Vid första sammankomsten går du tillsammans med kursledaren igenom vilken nivå du befinner dig på och vilka mål du har med undervisningen. I samråd med kursledaren läggs en passande arbetsplan upp för att du ska lära dig så mycket som möjligt om det du efterfrågar.

KURSLEDARE
Våra kursledare har i regel språket som sitt modersmål eller har en gedigen utbildning inom sitt språk. De flesta har pedagogisk utbildning och erfarenhet av undervisning.
Medborgarskolan erbjuder varje termin många givande utbildningar som underlättar ledarens pedagogiska arbete och stimulerar till personlig utveckling.

BRA ATT VETA
Kurslitteraturen köper du själv, efter överrenskommelse med kursledaren.
Anmäl dig här så kontaktar vi dig för att lägga upp undervisningen.
Det går bra att delbetala kursavgiften, ange detta vid anmälan.

Ort

Norrköping Medborgarskolan

Tunnbindaregatan 8, Norrköping

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 4 900 kr

Summa: 4 900 kr

Utforska ett ämnesområde