Ort
Skärholmen
Startdatum
21 Feb 2024
Tid
17:30-19:45
Dagar
Onsdagar
Antal tillfällen
15 st
Nummer
55461
Pris
0 kr

Om arrangemanget

Välkommen att anmäla dig till vår studiecirkel där du får chansen att lära dig mer om teater och utforska scenkonstens grunder och utveckla din sceniska förmåga. Studiecirkeln äger rum i Sätra.

Du får öva på att uttrycka olika känslor och stämningar med din kropp, röst och mimik. Du får också prova på olika drama- och improvisationsövningar som stimulerar din fantasi och kreativitet. Du får lära dig att samspela med andra och anpassa dig till olika situationer. Du får även spela korta teaterscener och testa olika skådespelartekniker. Du behöver inte ha några förkunskaper, bara intresse och nyfikenhet.

När: Studiecirkeln pågår en gång i veckan i 15 veckor mellan klockan 17:30 och 19:45. Första gången är onsdag den 21 februari klockan 17:30 - 19:45, då gruppen bestämmer resten av datumen.

Kostnad och anmälan: Studiecirkeln är gratis, men du måste anmäla dig. Klicka på länken "anmäl dig här" för att göra det. Det finns ett begränsat antal platser. Har du LMA-nummer eller samordningsnummer så ska du maila ditt LMA-nummer eller samordningsnummer, fullständigt namn, adress, telefonnummer och mailadress till gulsen.uz@medborgarskolanstockholm.se eller ring 010-157 63 61

Plats: I föreningen Blåugglas lokal i Sätra Centrum

Intyg: För att få ett intyg från studiecirkeln krävs det att du deltar i minst sju tillfällen, varav ett måste vara bland de tre första. 

Studiecirkeln görs i samarbete med föreningen Blåuggla med stöd från Stockholm stad.

För frågor kontakta Gülsen Uz via gulsen.uz@medborgarskolanstockholm.se

Ort

Sätra centrum

Torvsätravägen 18-20, Skärholmen

Visa på karta

Utforska ämnesområde