Ort
Örebro
Startdatum
11 Mar 2024
Tid
13:00-14:30
Dagar
Måndagar
Antal tillfällen
6 st
Nummer
78292
Pris
900 kr

Om arrangemanget

Vill du prova på att vara med i en teatergrupp? Vi startar en grupp för daglediga seniorer, där vi jobbar med grunderna i teater och har roligt tillsammans. Vi övar på att släppa fram fantasin, samarbeta och lära oss om närvaro på scenen.

Innehåll

Varmt välkomna att prova på teaterns uttryck! 
Genom roliga övningar släpps dina egna kreativa resurser och idéer fram. Vi lyssnar och lär av varandra genom samarbetsövningar för att utveckla fantasi, uttrycksförmåga och närvaro på scen. 

Upplägg
6 tillfällen x 90 minuter

Förkunskaper
Kursen riktar sig till dig som är senior och nyfiken på att prova på att spela teater, både lite improvisation och arbeta efter manus. Övningarna anpassas efter gruppen så att det passar både helt nybörjare och för de som spelat tidigare 

Kursledare
Pim Lunde - examinerad teaterpedagog som tidigare studerat musikteater och skådespeleri på folkhögskola. Hon har spelat teater sedan barnsben och har varit aktiv inom teatervärlden hemma på Öland både som elev och pedagog. Pim har erfarenhet av och intresse för såväl produktioner utifrån ett färdigt manus som improvisationsteater. På fritiden är hon bland annat med och driver improteatergruppen Teatermakeriet.”

Det är något speciellt med våra kursledare! Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Bra att veta
Uppehåll v 14 (annandag påsk) 

Bra attveta
• Kursstart kan komma att ändras och att startdatum är preliminärt. Observera att du alltid får en kallelse innan kursstart.
• Läs mer om delbetalning eller om våra allmänna villkor.
• Vid frågor, funderingar eller specifika behov, tveka inte att kontakta oss.
Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Rabatter
Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 10% rabatt hos Akademibokhandeln och 6% rabatt hos Bokus. Läs mer under förmåner.

https://www.medborgarskolan.se/formaner

https://www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/allmanna-villkor/

https://www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/kopvillkor-diplomutbildning/

Medborgarskolan och folkbildning
Folkbildning skapar vi tillsammans i studiecirklar som drivs framåt genom kunskapsutbyte. Studiecirkeln är folkbildningsrörelsens klassiska kursform och kan handla om stort och smått, lokalt och globalt. Den kan genomföras vid träffar eller på distans och den enskilde deltagaren kan påverka cirkelns upplägg och innehåll efter demokratiskt inspirerad modell.
Medborgarskolan är ett humanistiskt studieförbund som ger dig möjlighet att lära, utvecklas och utbyta erfarenheter och tankar med andra människor. Vi har en bred verksamhet och samarbete med föreningar och organisationer inom många olika ämnen.

 

 

 

 

Ort

Medborgarskolan Örebro Fredsgatan 14

Fredsgatan 14, Örebro

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 900 kr

Summa: 900 kr

Utforska ämnesområde