Ort
Uppsala
Startdatum
7 Mar 2024
Tid
17:00-18:30
Dagar
Torsdagar
Antal tillfällen
4 st
Nummer
78372
Pris
1 470 kr

Om arrangemanget

Är du intresserad av att prova på teater? Då är du välkommen  att testa  teaterkurser hos oss!

Innehåll
Du får möjlighet att prova på teaterlekar, dramaövningar och improvisation.  Här är du välkommen oavsett om du är nybörjare eller har teatererfarenhet sedan tidigare. Vi sätter samman grupperna utifrån ålder.

Upplägg
Kursen går en gång i veckan i fyra veckor (samma dag och tid) och omfattar 90 minuter per sammankomst. Eventuella uppehåll görs upp i gruppen gemensamt under första kurstillfället.

Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs på den här kursen, alla är välkomna!

Kursledare
Henrik Olsson är scenkonstpedagog med högskoleutbildning från Finland. Efter sin examen har Henrik arbetat vid flera kulturskolor, hållit workshops och varit verksam vid grundskolor med estetiskt fokus. Dessutom engagerar sig Henrik i fria teatergrupper och driver egna kulturprojekt. Han besitter omfattande erfarenhet av att arbeta med deltagare i olika åldrar och på olika nivåer.
Medborgarskolans ledare delar med sig av sina ämneskunskaper på ett inspirerande och engagerande sätt. De vidareutvecklar kontinuerligt sin förmåga genom Medborgarskolans fortbildningsprogram inom vuxenpedagogik.

Kallelse/Faktura
Kallelse/faktura skickas till angiven e-postadress cirka en vecka före kursstart. Vill du delbetala kursen? Här kan du läsa mer om hur du gör för att delbetala: Köpvillkor/ allmänna villkor för kurs hos Medborgarskolan | Medborgarskolan

Visste du att?
Medborgarskolan i Uppsala är miljödiplomerade sedan 2016. Läs mer om vårt hållbarhetsarbete här.

Bra att veta
Teaterkursen hålls i Medborgarskolans ljusa och rymliga spegelsal på Ekeby Bruk i Uppsala. I vår lokal finns kylskåp och mikro. Medborgarskolan bjuder på kaffe och te.

Folkbildning
Grundtanken med folkbildning är att deltagarna i samverkan med kursledaren lär av varandra. Arbetsformerna är demokratiska och engagerande och lärandet aktivt. Deltagarna söker och bygger sin egen kunskap genom dialog, interaktion och reflektion med andra. Genom bra kommunikation har kursledaren möjlighet att anpassa kursen tillsammans med deltagarna under kursens gång.

Ort

Ekeby Bruk 2N

Ekeby Bruk, Uppsala

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 470 kr

Summa: 1 470 kr

Utforska ämnesområde