Vi använder cookies för att ge dig relevant marknadsföring och en bättre upplevelse av vår webbplats. Läs mer.

Kurs

Tyska forts 3, intresseanmälan

Ort
Örnsköldsvik
Tid
19:30-21:00
Dagar
Onsdagar
Antal tillfällen
8 st
Ledare
Marie-Louise Vestin
Arrangemangsnummer
51826
Pris
995 kr

Om arrangemanget

Fortfarande nyfiken på tyska? I Tyskland, Österrike, Schweiz, Luxemburg, Liechtenstein - överallt i Europa har du nytta av kunskaper i tyska både privat och i arbetet.
Att kunna göra sig förstådd på utlandsresan, kunna beställa mat på restaurangen, fråga efter vägen eller samtala i affären på det inhemska språket ger semestern en dimension till!


Innehåll
Du får utveckla din förmåga att uttrycka och formulera dig. Du tränar hörförståelse och rätt uttal, lär dig nya ord och fraser och övar språket i kommunikativa sammanhang. Du fortsätter att steg för steg bygga upp grammatiken och ordförrådet.

Upplägg
Kursen omfattar 2 x 45 min per tillfälle, vi träffas en gång i veckan under 8 veckor.

Förkunskaper
Bör ha gått nybörjarkursen

Kursledare
Marie-Louise Vestin bor i Bjästa sedan 1980. Har vikarierat som tyska lärare på högstadiet och har varit kursledare hos Medborgarskolan i några år. Marie-Louise brinner för att arbeta med språk och människor.

Det är något speciellt med våra kursledare! De delar med sig av sin kunskap på ett inspirerande och engagerat sätt i ämnet de brinner för.

Kursmaterial
Köp men dig läroboken
http://www.langenscheidt.de/berliner-platzisbn:978-3-12-606026-4
Som deltagare i någon av Medborgarskolans kurser får du 6 procent rabatt på böcker hos www.bokus.com. För att få rabatten ska du ange rabattkod medbo18.
Rabatten gäller för alla böcker, både svenska och utländska. Normal leveranstid för svenska böcker är en till tre dagar. Engelska och amerikanska tar mellan tre och sex dagar. Beräknad leveranstid syns vid beställningstillfället.
Du får också 10 procents rabatt på böcker i Akademibokhandelns butiker mot uppvisande av personlig kallelse eller faktura alternativt kvitto från webbetalningen i kombination med legitimation. Rabatten gäller för alla böcker, både svenska och utländska

Bra att veta
Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala. Aviavgift om 50 kr/avi from avi nr två tillkommer vid delbetalning.
Om du närvarat vid minst 75% av kurstillfällena kan Medborgarskolan utfärda kursintyg mot en avgift om 75 kr.

Anmäl dig till Medborgarskolans kurs, klicka på knappen ”Anmäl” i rutan högst upp till höger!

Ort

Medborgarskolan Örnsköldsvik

Viktoriaesplanaden 8, Örnsköldsvik

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 995 kr

Summa: 995 kr