Ort
Kungsbacka
Startdatum
16 Maj 2024
Tid
18:30-19:30
Dagar
Torsdagar
Antal tillfällen
5 st
Nummer
38981
Pris
1 495 kr

Om arrangemanget

På denna kurs lägger vi grunden för din och din valps relation

Innehåll
Under kursen lägger vi fokus på praktiska övningar som kontakt och relation, lek, hantering, följsamhet- och koppelgående. Vi kommer även att varva med teori där vi kommer prata bland annat om; att knyta ann till sin valp, hantering, rums renhet, miljöträning och socialisering, uppfostran, motion och ensamhetsträning. Är ni flera i familjen som vill delta så vill vi att en person är hundförare/gång. Resterande ska vara åhörare och ska också anmälas i förväg till oss på Medborgarskolan.

För vem
Valpen skall vara i åldern 3 månader till 12 månader när de startar kursen. 

Kursledare
Medborgarskolans kursledare delar med sig av sina ämneskunskaper på ett inspirerande och engagerande sätt. De vidareutvecklar kontinuerligt sin förmåga genom Medborgarskolans fortbildningsprogram inom vuxenpedagogik.

Kursmaterial
Ta med dig det du behöver för att kunna föra din hund. Vid behov kommer kursledaren att dela ut kopior med lämpliga texter, bilder och diagram.

Bra att veta
Planen är att samtliga tillfällen sker utomhus så anpassa din klädsel efter rådande väderlek. Din hund ska vara frisk och välrastad när den kommer till kursen samt vara försedd med de vaccinationer som krävs enligt SKK:s rekommendationer.

Du får en kallelse till kursen ca en-två veckor innan kursstart. Startdatum är preliminärt och kan vid behov flyttas fram. Kursen kan komma att ställas in om det inte blir tillräckligt många deltagare. Ju tidigare du anmäler dig, desto större chans att kursen startar. Vi förbehåller oss rätten att vid behov byta kursledare eller kurslokal.

Som deltagare i någon av Medborgarskolans kurser får du 6 procents rabatt på böcker hos www.bokus.com. Du får också 10 procents rabatt på böcker i Akademibokhandelns butiker.

Vill du delbetala kursen? Kontakta ditt lokalkontor för mer information eller ange detta i meddelandefältet vid anmälan på webben.

Ort

Medborgarskolan Kungsbacka

Kabelgatan 9, Kungsbacka

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 495 kr

Summa: 1 495 kr

Relaterade artiklar

Hundar på rad
Djur och natur

Förbered dig inför valpköpet

Se till att ha tid och åter tid. Det är det främsta rådet från hunduppfödaren Annika Frick, som driver Bergqvistens kennel, på frågan om hur man ska förbereda s...

24 januari 2024
Läs vidare om "Förbered dig inför valpköpet"

Utforska ämnesområde