Sommarfest i vårt kök

Tro det eller ej men sommaren står runt hörnet - och kanske är det dags att planera en sommarfest för medarbetarna innan alla försvinner iväg på semester. Sommaravslutningen är ett härligt tillfälle för företaget att stärka sammanhållningen, fira framgångar och visa uppskattning.

Kom till oss och laga en festmåltid tillsammans!

I Medborgarskolans metodkök kan alla bli mästerkockar, under ledning av någon av våra kursledare lagar ni själva maten, en tre-rätters eller en buffé av smårätter med olika smakteman. Att laga mat tillsammans är en rolig aktivitet där alla kan vara med. Någon är bra på att hacka, en annan på att hitta rätt smakbrytning och en tredje är en fena på att se till att allt blir klart i tid.

Vi tar emot företag, föreningar och organisationer i vårt moderna utbildningskök. Det är inte bara enkelt och roligt att umgås kring matlagning, det är också ett bra sätt att lära känna varandra och stärka organisationen. Det bästa av allt? Omedelbart resultat bestående av en god middag tillsammans.

Boka er sommarfest idag!

Ring eller kontakta oss via formuläret längst ned på sidan för att bolla idéer och tala om vad ni har för önskemål, så syr vi ihop ett inspirerande matevenemang.

Här kan du ladda ned PDF om våra matlagningsevent.

Fiesta, festa, fête eller sommarparty? Ta avstamp inför sommaren med en sommarfest med influenser från Mexico, Italien, Frankrike eller Sverige. Varje kök har sina egna smaker och dofter liksom råvaror och tillagningssätt. Våra matlagningskvällar utgår från ett tema där respektive matkultur får huvudrollen. Vilket tema passar dig och dina kollegor?

Upplägg:

Kvällen inleds med att vår kursledare går igenom menyn och upplägget för kvällen. Ni får en presentation av råvaror och rätter som ska tillagas. Ofta blir ni uppdelade i grupper där varje grupp ansvarar för en eller flera rätter beroende på tema. Sedan tar det roliga vid! Vår kursledare finns på plats och vägleder och ger tips och tricks allteftersom menyn tar form. När allt är klart avslutar ni kvällen med en gemensam middag.

Pris: 895 kr /person exkl moms (Minimidebitering 8 personer)

Priset inkluderar aktivitet med handledning samt råvaror och ingredienser samt enkel måltidsdryck. (Egen dryck får medtagas)

Er ciceron i köket

Kontakta mig!