En inredningskurs passar den som tycker att det är roligt att inreda och vill lära sig mer om inredning. Vi har inredningskurser med olika inriktning och på olika nivåer. Du kan även gå en diplomutbildning i inredning.

Tycker du att inredning är roligt, men att det är svårt att kombinera stilar, färger och former? Eller vill du ha mer inspiration, kunskap och verktyg till dina inredningsprojekt? Då är du välkommen till en av våra inredningskurser! Här får du idéer och kunskaper som hjälper dig att skapa en personlig miljö som passar ditt hem.

Vi har grundläggande inredningskurser och även kurser för dig som vill förbereda dig för högre utbildningar på till exempel Konstfack eller andra högskolor.

Våra kurser varvar teori och praktik och går noggrant igenom saker som ljussättning, färger, möbelplacering med mera. Vi inspireras av varandra och lär oss att få fram en personlig stil genom färgsättning, mönster och former. Gå en inredningskurs och få kunskap om hur du ska tänka runt färg, form, material och möblering för att skapa ett personligt hem.

Diplomutbildningar inom inredning

Vill du jobba med inredning och göra inredning till ditt yrke? Då kan en diplomutbildning vara vägen dit.

Läs mer

Vårt utbud inom Inredning

Din sökning"" visar 0 resultat i

Sortera på:

RelevansA-ÖStartdatumPris

Hoppsan!

Din filtrering gav inte några träffar, vänligen justera din filtrering.

Ämnen inom konst och hantverk

Utforska ämnesområde