Vi använder cookies för att ge dig relevant marknadsföring och en bättre upplevelse av vår webbplats. Läs mer.

Medborgarskolan Värmland

Välkommen till Medborgarskolan i Karlstad. Vi erbjuder ett brett spektra av kurser föreläsningar, studiecirklar och evenemang. Medborgarskolan har verksamhetslokaler centralt i Karlstad, dels på Drottninggatan 48 och dels på Vasagatan 8 på Herrhagen.

Kontakta oss om du vill gå en kurs, starta en studiecirkel eller kanske bli kursledare? Hos oss deltar varje år över 3000 deltagare och vi erbjuder över 300 kurser varje termin.

Lediga tjänster:

Regionchef Värmland och Örebro län

Läs mer och sök innan 13 juni

Kontakta oss

054-10 21 40
varmland@medborgarskolan.se

Drottninggatan 48
652 25 Karlstad

Telefontid
Måndag-fredag 08:00-17:00

Expeditionens öppettider
Måndag-torsdag 09:00-15:00
Fredag 09:00-12:00

Semesterstängt vecka 29-31


Sommar på Medborgarskolan

Sommarkurser

Varva sommarens vila med inspiration och nya kunskaper. Vi har roliga och spännande sommarkurser inom många områden. Kanske kan en sommarkurs inom dans, språk, hantverk eller konst locka?

Regionchef sökes

Läs vidare om “Regionchef Värmland Örebro”

Regionchef Värmland Örebro

Medborgarskolan är ett rikstäckande studieförbund som har en humanistisk värdegrund. Vi vill vara den självklara mötesplatsen för människor som vill utvecklas och skaffa kunskap. All kunskap får människor att växa. Folkbildning är att göra det tillsammans med andra. Medborgarskolan har en total omsättning på ca. 500 mkr och har ca 220 000 kursdeltagare. Region Värmland Örebro omfattar Värmlands län och Örebro län med kontor i Karlstad och Örebro. Här finns ca. 40 anställda samt närmare 700 timanställda kurs- och cirkelledare. Utöver kurs- och cirkelverksamhet driver regionen bl. a en dansskola och en förskola.

Regionchef Värmland Örebro