Vi använder cookies för att ge dig relevant marknadsföring och en bättre upplevelse av vår webbplats. Läs mer.

Medborgarskolan Skellefteå

Välkommen till Medborgarskolan i Skellefteå. Här erbjuder vi kurser, företagsutbildningar, studiecirklar och samarbeten med grupper och organisationer.

Vi kan stolt konstatera att vi är en stor aktör i trafikkurser som Förarbevis snöskoter, moped och terränghjuling. Am-moped klass 1 och Introduktionsutbildning för B-körkort.

Utöver trafik så har vi kurser i många olika ämnen som bland annat enskild musikundervisning, förarintyg sjöliv, hantverk, data, språk med mera.

På gång

Visa föregående artikel
Visa nästa artikel

Vi har så mycket mer än bara kurser...

Läs vidare om “Företagsutbildning”

Företagsutbildning

Vi erbjuder utbildning och kompetensutveckling som är skräddarsydd för ert företag. För oss på Medborgarskolan innebär en företagsanpassad utbildning att vi hjälper er att komma närmre era mål. Med nya insikter och en fintrimmad kunskap kan både ert företag och era medarbetare röra sig framåt.

Företagsutbildning
Läs vidare om “Föreningssamarbete”

Föreningssamarbete

Medborgarskolan samarbetar med många olika föreningar och verksamheter runt om i landet. Samarbetet bygger på ideellt engagemang och ser olika ut beroende på föreningens behov, omfattning och vilja såklart. Ofta anordnar vi studiecirklar och kulturprogram tillsammans.

Föreningssamarbete

Vår värld

Läs vidare om “"Vi fann varann på språkkursen"”

"Vi fann varann på språkkursen"

Johan var nyinflyttad och ville ha något att göra. Sonja ville bli bättre på ryska. På kvällskursen hittade de vad de sökte. Och de hittade varandra.

Läs vidare om “Lyckliga stunder i cirkelform”

Lyckliga stunder i cirkelform

Vad kan en studiecirkel vara? Svaret är: nästan vad som helst! Ett exempel är Happy Time, en studiecirkel för unga som behöver läxhjälp.

Läs vidare om “Släktforskning - ett livslångt intresse”

Släktforskning - ett livslångt intresse

"Känn ingen brådska, ni kommer att vilja släktforska resten av livet". Så sa Peter Hanssons kursledare, och efter en sex veckor lång grundkurs i släktforskning verkar Peter benägen att hålla med.