Vi använder cookies för att ge dig relevant marknadsföring och en bättre upplevelse av vår webbplats. Läs mer.

Färggranna vespor står uppradade på gata

Medborgarskolan Skellefteå

* * * * * ANGÅENDE COVID * * * * *

Uppdaterad tisdag 18 december 2020

Medborgarskolans verksamhet påverkas givetvis, liksom övriga samhället, av den svåra tid som är. Vi gör vårt allra bästa för att följa rekommendationerna och har varit tvungna att fatta beslut som kommer att påverka er. Allt för vår och allas säkerhet och hälsa!

Med anledning av de nya regionala råd för Covid-19 som Folkhälsomyndigheten har presenterat måste våra pågående kurser skjuts framåt. Undantaget är utbildningar och kurser som sker digitalt eller som kan ställas om till digitala varianter.

Till att börja med gäller detta till 31 januari 2021. Vi återkommer med ytterligare information kring detta så snart vi vet mer. Du som berörs, kommer få meddelande om vad som gäller just för dig. Om du ändå känner dig osäker på vad som gäller, kontakta din kontaktperson hos oss eller ditt lokala Medborgarskolan-kontor (länk till alla kontor finns här).

/Medborgarskolan Nord

På gång

Visa föregående artikel
Visa nästa artikel

Vi har så mycket mer än bara kurser...

Läs vidare om "Företagsutbildning"

Företagsutbildning

Vi erbjuder utbildning och kompetensutveckling som är skräddarsydd för ert företag. För oss på Medborgarskolan innebär en företagsanpassad utbildning att vi hjälper er att komma närmre era mål. Med nya insikter och en fintrimmad kunskap kan både ert företag och era medarbetare röra sig framåt.

Företagsutbildning
Läs vidare om "Föreningssamarbete"

Föreningssamarbete

Medborgarskolan samarbetar med många olika föreningar och verksamheter runt om i landet. Våra samarbeten med föreningar bygger på ideellt engagemang och ser olika ut beroende på föreningens behov, omfattning och vilja. Ofta anordnar vi studiecirklar och kulturprogram tillsammans.

Föreningssamarbete

Vår värld

Läs vidare om ""Vi fann varann på språkkursen""

"Vi fann varann på språkkursen"

Johan var nyinflyttad och ville ha något att göra. Sonja ville bli bättre på ryska. På kvällskursen hittade de vad de sökte. Och de hittade varandra.

Läs vidare om "Lyckliga stunder i cirkelform"

Lyckliga stunder i cirkelform

Vad kan en studiecirkel vara? Svaret är: nästan vad som helst! Ett exempel är Happy Time, en studiecirkel för unga som behöver läxhjälp.

Läs vidare om "Släktforskning - ett livslångt intresse"

Släktforskning - ett livslångt intresse

"Känn ingen brådska, ni kommer att vilja släktforska resten av livet". Så sa Peter Hanssons kursledare, och efter en sex veckor lång grundkurs i släktforskning verkar Peter benägen att hålla med.