Vi använder cookies för att ge dig relevant marknadsföring och en bättre upplevelse av vår webbplats. Läs mer.

Skoter kör i djup snö, ledmärke i bakgrunden

Medborgarskolan Umeå

* * * * * ANGÅENDE COVID * * * * *

Uppdaterad tisdag 18 december 2020

Medborgarskolans verksamhet påverkas givetvis, liksom övriga samhället, av den svåra tid som är. Vi gör vårt allra bästa för att följa rekommendationerna och har varit tvungna att fatta beslut som kommer att påverka er. Allt för vår och allas säkerhet och hälsa!

Med anledning av de nya regionala råd för Covid-19 som Folkhälsomyndigheten har presenterat måste våra pågående kurser skjuts framåt. Undantaget är utbildningar och kurser som sker digitalt eller som kan ställas om till digitala varianter.

Till att börja med gäller detta till 31 januari 2021. Vi återkommer med ytterligare information kring detta så snart vi vet mer. Du som berörs, kommer få meddelande om vad som gäller just för dig. Om du ändå känner dig osäker på vad som gäller, kontakta din kontaktperson hos oss eller ditt lokala Medborgarskolan-kontor (länk till alla kontor finns här).

Var rädda om er och varandra!

/Medborgarskolan Nord


På gång

Vi har så mycket mer än bara kurser...

Läs vidare om "Företagsutbildning"

Företagsutbildning

Vi erbjuder utbildning och kompetensutveckling som är skräddarsydd för ert företag. För oss på Medborgarskolan innebär en företagsanpassad utbildning att vi hjälper er att komma närmre era mål. Med nya insikter och en fintrimmad kunskap kan både ert företag och era medarbetare röra sig framåt.

Företagsutbildning
Läs vidare om "Arbetssökande"

Arbetssökande

Är du arbetssökande och inskriven hos Arbetsförmedlingen? Då kan du få hjälp av oss på Medborgarskolan på vägen mot ett nytt jobb. Vi erbjuder flera individanpassade aktiviteter för arbetssökande på uppdrag av Arbetsförmedlingen.

Arbetssökande

Vår värld

Läs vidare om "Quiltning är att skapa dekorativa konstverk med lappteknik"

Quiltning är att skapa dekorativa konstverk med lappteknik

Quilta är en form lappteknik som kräver tålamod, noggrannhet och kreativitet. Med bomullstyg skär man ut olika geometriska former som sedan, enligt traditionen, ska sys ihop för hand.

Läs vidare om "80 år med individen i centrum"

80 år med individen i centrum

Miljontals deltagare har tagit del av Medborgarskolans utbud sedan starten 1940. Ett utbud som har utvecklats i takt med tiden. Men grundtanken har hela tiden varit att bildning är en förutsättning för att människor ska kunna engagera sig i samhället.