Vi använder cookies för att ge dig relevant marknadsföring och en bättre upplevelse av vår webbplats. Läs mer.

gul moped

Medborgarskolan Umeå

* * * * * ANGÅENDE COVID * * * * *

Uppdaterad onsdag 24 februari 2021

Med anledning av de nya regionala råd för Covid-19 som Folkhälsomyndigheten har presenterat måste våra pågående kurser skjuts framåt. Undantaget är utbildningar och kurser som sker digitalt eller som kan ställas om till digitala varianter.

Vårt kontor stängt tills vidare. Vi tar emot bokade besök och exempelvis provskrivningar så varmt välkommen att höra av Dig.

Vi återkommer med ytterligare information kring detta så snart vi vet mer. Du som berörs, kommer få meddelande om vad som gäller just för dig. Om du ändå känner dig osäker på vad som gäller, kontakta din kontaktperson hos oss eller ditt lokala Medborgarskolan-kontor (länk till alla kontor finns här).

Var rädda om er och varandra!

/Medborgarskolan Nord


På gång

Vi har så mycket mer än bara kurser...

Vår värld

Läs vidare om "Quiltning är att skapa dekorativa konstverk med lappteknik"

Quiltning är att skapa dekorativa konstverk med lappteknik

Quilta är en form lappteknik som kräver tålamod, noggrannhet och kreativitet. Med bomullstyg skär man ut olika geometriska former som sedan, enligt traditionen, ska sys ihop för hand.

Läs vidare om "80 år med individen i centrum"

80 år med individen i centrum

Miljontals deltagare har tagit del av Medborgarskolans utbud sedan starten 1940. Ett utbud som har utvecklats i takt med tiden. Men grundtanken har hela tiden varit att bildning är en förutsättning för att människor ska kunna engagera sig i samhället.