Ort
Malmö
Startdatum
6 Maj 2024
Tid
10:00-13:00
Dagar
Måndagar
Antal tillfällen
6 st
Nummer
67899
Pris
0 kr

Om arrangemanget

Nu erbjuder vi en unik möjlighet för seniorer att spela in sitt eget sommarprat! Få stöd i att mejsla fram din livs berättelse och få teknisk hjälp med att spela in det till ett färdigt poddavsnitt! Cirkelledare är den kunniga och karismatiska artisten Cecilia Nordlund!

Kreativa Seniorer: Spela in ditt eget sommarprat!
Många av oss har ett behov av att få prata och dela med oss av händelser i våra liv, det märks inte minst på alla självbiografiska texter. Genom denna studiecirkel kommer du som deltagare att själv stå för skrivandet, men detta ska resultera i ett välkänt format - ett alldeles eget "Sommarprat"! För visst är väl din livs historia minst lika intressant som kändisarnas?

Kostnad: Gratis

Ålder: Du måste vara 65+ för att delta

Datum och tid
Måndagar mellan ca 10:00-13:00  med start 6 maj
Datum: 6 maj, 13 maj, 20 maj, 27 maj, 3 juni, 10 juni

Adress: Mötesplats Dammfrigården, Korsörväg 1, Malmö 

Cirkelledare: Cecilia Nordlund

Cirkelns upplägg:
Gruppen ses 1 gång/vecka, i 6 veckor. Deltagarna kommer under träffarna att lära sig att strukturera upp sitt eget sommarpratsmanus utifrån saker som har hänt i deras liv. Kursen kommer innehålla olika moment såsom manusarbete och teknik - att klippa, mikrofonteknik och information om vad en podd är och var den sänds. Mellan träffarna kommer deltagarna att jobba självständigt med sina egna manustexter. Tanken är att de färdiga sommarpraten ska kunna sändas/lyssnas på under sommaren, antingen via en egen kanal på Spotify eller annan plattform eller i samarbete med någon närradio.   

Studiecirkeln genomförs med projektstöd av Malmö stad. 

Ort

Mötesplats Dammfrigården

Korsörväg 1, Malmö

Visa på karta

Utforska ämnesområde