Medborgarskolan med känsla för språk och kommunikation
Distanskurs

Affärsengelska enskild undervisning 10x45 minuter

Ort
Distans
Antal tillfällen
10 st
Ledare
Stephanie Roughton
Nummer
73385
Pris
6 500 kr

Få platser kvar

Om arrangemanget

Vill du träna på att prata engelska utan att vara rädd för att det ska bli fel? Känner du att dina engelskkunskaper har börjat rosta och inte är vad de en gång har varit? En distanskurs som hålls genom videomöten.

Även om man ofta pratar engelska på jobbet känner många att det blir jobbigt när man måste prata inför andra. Ta chansen att utveckla dina kunskaper i engelska med en skräddarsydd kurs. Du tränar på kursen den engelska du behöver i olika arbetssituationer när du till exempel talar i telefon, förhandlar med kunder, eller förbereder möten och presentationer. Och inte minst det viktiga kallpratet.

Innehåll
Kursen ges på distans i realtid.

På kursen får du utveckla din engelska med fokus på affärsengelska.

Du får exempelvis träna på:
• Att förbereda och hålla i möten och presentationer
• Att hålla i intervjuer
• Konversation i mer avslappnad form

Upplägg
I kursen ingår muntliga övningar samt övningar i skriftlig kommunikation. Kursen går en gång i veckan i tio veckor.  Du kan också välja att göra dubbeltimmar om du vill ha ett snabbare tempo. Dag och tid väljer du själv då kursen anpassas efter dina önskemål. Eventuella lov eller uppehåll bestäms tillsammans  med ledaren vid kursens första tillfälle. Kursen omfattar 10x45 minuter per kurstillfälle.

Förkunskaper
Du har läst engelska tidigare på gymnasienivå eller motsvarande. Det krävs förkunskaper motsvarande nivå B1. Detta innebär att du kan uppfatta huvudinnehållet i tydliga och enkla budskap. Du kan fungera i mycket korta sociala samtal. Känner du dig osäker på din nivå så kan du göra vårt språktest på www.medborgarskolan.se/spraktest.

Kursledare
Stephanie Roughton är ursprunligen från Kanada men har bott i Sverige i många år. Hon är en erfaren lärare och har många års erfarenhet av språkutbildning för barn och vuxna. På den enskilda undervisningen erbjuder hon individanpassade lektionstillfällen där du får möjlighet att utveckla och utmana dina engelskakunskaper.

Kursmaterial
Kursmaterialet ingår inte i kursavgiften. Ledaren informerar vid första kurstillfället. I kursen kan vi även komma att arbeta med av ledaren framtaget material.

Kallelse/faktura
Alla kursstarter är preliminära. Kallelse/faktura till kursen med definitivt startdatum skickas till angiven e-postadress cirka en vecka före kursstart.

Om fakturan skall skickas till din arbetsgivare eller ditt företag, vänligen meddela detta vid anmälan.

Bra att veta
Observera att det står i din kallelse/faktura att kursen går i våra lokaler men kursen kommer att genomföras på distans. Du kommer få information om vårt digitala verktyg via separat mejl.

Anmälan
Anmälan sker via formuläret på kursens hemsida eller genom att kontakta oss via telefonnummer 010-15 75 200.

Pris

Deltagaravgift: 6 500 kr

Summa: 6 500 kr

Utforska ämnesområde