
Europa på en tallrik med Gaja!
Gaja Dudkiewicz är utbildad gastronom och kursledare inom mat & dryck på Medborgarskolan i Stockholm. Under hösten 2023 lanserar hon en ny spännande kursserie s...

De flesta gillar att laga mat, framförallt om det blir gott och man har tid på sig. Kom och upplev en trevlig stund i köket!
På kursen kommer deltagarna att göra pastadeg och sedan använda pastamaskinen för att arbeta fram olika former av pastan. Vi gör pastafyllning från grunden. Många av de ingredienser som vi använder är ekologiska och säsongsanpassade. Tillsatser och konserveringsmedel är inte välkomna.
Vi arbetar vid olika stationer så att deltagarna får pröva på att göra pasta i olika format. Resultatet blir en härlig äkta italiensk måltid som vi avnjuter i slutet av kursen.
Inga förkunskaper krävs. Alla är välkomna!
Ino Panaro är utbildad till kock och konditor vid Istituto Alberghero di Bari i Apulien i Italien. Han har arbetat på många av de italienska restauranger som finns i Stockholm. Han har även arbetat med gastronomi från andra matkulturer under sin ungdom när han arbetade på kryssningsfartyg i Västindien. Ino har under de senaste åren arbetat mycket med matlagningskurser och är väldigt uppskattad som kursledare. Han lär ut både matlagning och matkultur.
Recept som du använder på kursen. Kostnad för råvaror, recept och material ingår i avgiften.
Medborgarskolan har många andra spännande matkurser att välja mellan. Läs mer på vår hemsida.
Ta med matlåda.
Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 6 % rabatt på Bokus och 10 % rabatt på Akademibokhandeln. Läs mer om hur du gör här.
Deltagaravgift: 995 kr
Summa: 995 kr

Gaja Dudkiewicz är utbildad gastronom och kursledare inom mat & dryck på Medborgarskolan i Stockholm. Under hösten 2023 lanserar hon en ny spännande kursserie s...