Ort
Hok
Startdatum
20 Mar 2023
Tid
17:30-19:45
Dagar
Måndagar
Antal tillfällen
13 st
Ledare
Camilla Clemén-Söderlund
Nummer
38227
Pris
0 kr

Om arrangemanget

Alice i Underlandet - fast i Hok - är ett tvåårigt projekt som riktar sig till ungdomar från 13 år och vuxna. Vi träffas i Folkets hus i Hok varje måndag för att tillsammans testa olika hantverkstekniker. Kanske har du en idé till en cosplay eller så inspireras du under resans gång!

Innehåll

Vi ses en gång i veckan kl. 17.30 - 20.00 med start måndagen den 20 mars. Vi ses och prova olika tekniker och skapar allt från tavlor till kostymer.

Upplägg

  • Filmvisning av Alice i underlandet 13 mars
  • Träffar med olika teman
  • Olika delmål som utställningar och föreläsningar
  • Vi bestämmer tillsammans vad vi vill göra!

Förkunskaper

Du behöver inga förkunskaper för att vara med, bara ett sug att skapa!

Bra att veta

  • Vi bjuder på fika varje gång, säg till om du har några allergier
  • Det finns micro för att värma mat om du skulle behöva äta något stadigare
  • Vi försöker ordna samåkning om det skulle behövas

Om du har frågor kan du höra av dig till Maria på telefon 010 - 157 54 28.

Kursledare

Vi är ett glatt gäng av kreativa personer som kommer att vara ansvariga för träffarna.

Det är något speciellt med våra kursledare! Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Kursmaterial

Allt material som vi behöver finns på plats. Om det är något särskilt du vill använda får du givetvis ta med det hemifrån!

Om projektet

Alice i underlandet - fast i Hok är ett tvåårigt projekt där Medborgarskolan samarbetar och ideella krafter i Vaggeryds kommun för att vill ge personer från 13 år möjlighet att skapa på sin fritid.

Medborgarskolan och folkbildning

Folkbildning skapar vi tillsammans i studiecirklar som drivs framåt genom kunskapsutbyte. Studiecirkeln är folkbildningsrörelsens klassiska kursform och kan handla om stort och smått, lokalt och globalt. Den kan genomföras vid träffar eller på distans och den enskilde deltagaren kan påverka cirkelns upplägg och innehåll efter demokratiskt inspirerad modell.

Medborgarskolan är ett humanistiskt studieförbund som ger dig möjlighet att lära, utvecklas och utbyta erfarenheter och tankar med andra människor. Vi har en bred verksamhet och samarbete med föreningar och organisationer inom många olika ämnen.

Ort

Stora salen

Jönköpingsvägen 22, Hok

Visa på karta

Utforska ämnesområde