Ort
Distans
Tid
19:00-20:30
Antal tillfällen
1 st
Nummer
76140
Pris
1 495 kr

Om arrangemanget

Intresseanmälan! Börja skriva på egen hand. I den här kursen får du tillgång till en digital plattform med övningar och instruktioner så du lätt själv kan komma igång med ditt skrivande. Planerad kursstart 1 jan 2024.

Innehåll

Längtar du efter att börja skriva? Har du en historia att berätta? Känner du att du har ett behov av lite hjälp och att du behöver boosta din inspiration för att komma igång? Har du länge skrivit för byrålådan men inte vågat dela dina texter med andra? Det här är din möjlighet!

Oavsett om du har en önskan om att skriva en novell, en skönlitterär roman, en diktsamling eller en saga så kommer du sannolikt att upptäcka att de verktyg som den här kursen presenterar för dig kommer att hjälpa dig framåt i ditt skivande. 

Upplägg

  • Du får en länk med inloggning till den digitala plattformen Learnify där allt material finns. 
  • Sedan gör du själv kursen i lugn och ro när det passar dig. 
  • Du har tre (3) månader på dig att slutföra kursen, efter det har du inte längre tillgång till materialet. 

Förkunskap

Ingen förkunskap krävs.

Kursledare

Den som skapat kursen är Pi Bertilsson. Även om Pi ursprungligen härstammar från Dalarnas landsbygd så har hen hunnit med att bo på ett flertal orter i Sverige. Under närmare sju år var Skottland den fasta punkten och där var en bland många andra sysselsättningar att undervisa skottar i svenska. 

Pi är utbildad inom kreativt skrivande och har även frilansat en del som kulturskribent. Vid sidan av det har hen varit ledare för ett antal skrivarcirklar, deltagit i poetry slam och under åren i Skottland varit verksam inom open stage som sångare och låtförfattare. 

Under intressen och även arbete kan bland annat nämnas coaching, meditation, natur, resor och all form av skapande verksamhet. På Pis kurser står kreativiteten och lekfullheten i centrum och du kommer att bli överraskad mer än en gång. 

Det är något speciellt med våra kursledare! Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Kursmaterial

Vi använder oss av plattformen Learnify. Du får inloggning några dagar innan kursstart.

Rabatter

Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 10% rabatt hos Akademibokhandeln och 6% rabatt hos Bokus. Läs mer under förmåner.

Bra att veta

  • Kursstart kan komma att ändras och att startdatum är preliminärt. Observera att du alltid får en kallelse innan kursstart.
  • Läs mer om delbetalning eller om våra allmänna villkor.
  • Vid frågor, funderingar eller specifika behov, tveka inte att kontakta oss.

Medborgarskolan och folkbildning

Folkbildning skapar vi tillsammans i studiecirklar som drivs framåt genom kunskapsutbyte. Studiecirkeln är folkbildningsrörelsens klassiska kursform och kan handla om stort och smått, lokalt och globalt. Den kan genomföras vid träffar eller på distans och den enskilde deltagaren kan påverka cirkelns upplägg och innehåll efter demokratiskt inspirerad modell.

Medborgarskolan är ett humanistiskt studieförbund som ger dig möjlighet att lära, utvecklas och utbyta erfarenheter och tankar med andra människor. Vi har en bred verksamhet och samarbete med föreningar och organisationer inom många olika ämnen.

Pris

Deltagaravgift: 1 495 kr

Summa: 1 495 kr

Relaterade artiklar

Kommunikation

Skrivarkurs för fantasyfans

Älskar du monster och magi och drömmer om att lära dig mer om fantasy, skräck och sci-fi? Kanske till och med skriva en egen berättelse? Gå då en kurs på Medbor...

11 juli 2023
Läs vidare om "Skrivarkurs för fantasyfans"

Utforska ämnesområde