Vi använder cookies för att ge dig relevant marknadsföring och en bättre upplevelse av vår webbplats. Läs mer.

Ort
Eskilstuna
Startdatum
4 Sep 2018
Tid
18:30-21:00
Dagar
Tisdagar
Antal tillfällen
3 st
Arrangemangsnummer
44166
Pris
1 395 kr

Om arrangemanget

Excel är ett kalkylprogram som ingår i MS Office, något som finns på de flesta datorer idag. Med Excel kan du organisera ditt arbete och räkna ut enklare formler eller hålla ordning på register och listor. Excel hjälper dig att utföra olika typer av beräkningar och analyser. Både på jobbet och privat. Släng pappersbudgeten och miniräknaren - Lär dig Excel!

Innehåll:
Den här kursen lär dig grunderna som behövs för att komma igång med Excel. Som kursdeltagare har du stor möjlighet att påverka innehållet och vad ni ska gå igenom på kursen. Kursledaren varvar teori med praktiska moment när du får prova skapa egna kalkyler och diagram. Du kommer bland annat lära dig:
· Kalkyler
· Enklare formler
· Formatering
· Diagram

Upplägg:
Vi träffas en gång i veckan under tre veckor i följd.

Förkunskaper:
Kursen kräver viss datavana, men inga förkunskaper i Excel behövs.

Kursmaterial:
Kursboken vi använder är Docendos "Excel 2010 Grunder" med ISBN: 978-91-7207-921-2. Boken finns att beställa på www.docendo.se. Ta gärna med egen laptop. Om du önskar låna dator så går det också bra. Nämn det i din anmälan så ordnar vi det.

Kursledare:
Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Utvecklingsmöjligheter:
Vill du fördjupa dig mer erbjuder vi även en fortsättningskurs i Excel.

Bra att veta:
Kallelsen/fakturan skickas till angiven e-postadress cirka en vecka före kursstart. Vill du delbetala kursen? Vi erbjuder kostnadsfri delbetalning i upp till tre månader. Skriv i meddelanderutan vid din anmälan om du önskar delbetala.

 

Ort

Medborgarskolan Eskilstuna

J A Selanders gata 1, Eskilstuna

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 395 kr

Summa: 1 395 kr

Utforska ett ämnesområde