Vi använder cookies för att ge dig relevant marknadsföring och en bättre upplevelse av vår webbplats. Läs mer.

Ett draperi med ullbollar
Distanskurs

Filtnålning - filtnåla en jultomte! (distans!)

Ort
Uppsala
Startdatum
28 Nov 2020
Tid
10:00-13:00
Dag
Lördag
Antal tillfällen
1 st
Nummer
65049
Pris
395 kr

Få platser kvar

Om arrangemanget

Filtnålning, även kallat nåltovning eller torrtovning, är en relativt ny teknik som varken kräver vatten eller såpa för att förvandla ull till figurer.

Vi på Medborgarskolan följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och ber dig som deltagare att göra detsamma för allas trygghet i kampen mot Covid-19. I våra lokaler hjälps vi alla åt att förhindra smitta genom att endast befinna oss här om vi är fullt friska, tvätta händerna ofta samt följa de riktlinjer som skyltas i lokalerna. Tack för visad hänsyn! Varmt välkommen. Observera att våra köpevillkor gäller som vanligt.

Innehåll och upplägg
Vi lär oss grunderna i filtnålning och filtnålar en jultomte, perfekt inför julpyntet eller som julklapp! Kursen går digitalt via video lördag 28 november kl. 10:00-13:00.

Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs för att delta på denna kurs.

Kursledare
Karin Oswald är självlärd filtnålare och har experimenterat med olika material och tekniker i sexton år. Exempel på hennes verk finns på hemsidan Cariad.se och på facebook: cariad.se. 

Kursmaterial
Kursmaterialet ingår inte i kursavgiften. Du kan välja att antingen köpa kursmaterialet själv, eller beställa från kursledaren för 90 kr.

Kallelse/faktura
Kallelse/faktura skickas till angiven e-postadress cirka en vecka före kursstart.

Bra att veta
Eftersom detta är en distanskurs krävs det att du har tillgång till en egen dator/mobil/surfplatta samt god internetanslutning. Innan kursen startar kommer du få en länk som du ska klicka dig in på för att komma med i videosamtalet.

Folkbildning
Grundtanken med folkbildning är att deltagarna i samverkan med kursledaren lär av varandra. Arbetsformerna är demokratiska och engagerande och lärandet aktivt. Deltagarna söker och bygger sin egen kunskap genom dialog, interaktion och reflektion med andra. Genom bra kommunikation har kursledaren möjlighet att anpassa kursen tillsammans med deltagarna under kursens gång.

Ort

Medborgarskolan Uppsala (Bergsbrunnagatan)

Bergsbrunnagatan 20, Uppsala

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 395 kr

Summa: 395 kr

Utforska ett ämnesområde