En man lär sig ackord på gitarr
Kurs

Gitarr akustisk - enskild undervisning

Ort
Falun
Antal tillfällen
8 st
Nummer
76632
Pris
1 850 kr

Om arrangemanget

En gitarr är ett oerhört tacksamt instrument, med tre ackord kan du kompa tusentals sånger. Lär dig grunderna och njut av glädjen av att spela med andra.

Innehåll
Vi bekantar oss med gitarrens anatomi, lär oss ta öppna ackord och övar på gehör. Målet är att du ska få en bra taktkänsla och grundläggande teoretiska kunskaper. Vi kommer att spela lättkompade och välkända låtar tillsammans som du kommer att kunna spela vid alla typer av tillfällen.

Upplägg
Med enskild undervisning kommer du ett gigantiskt språng närmare alla de där gitarrklassikerna, visorna och melodierna. 8 träffar à är 30 minuter/kurstillfälle.

Förkunskaper
Du kan vara nybörjar eller redan spelar man vill lära dig mer. Alla kan spela gitarr och kursen anpassar sig till just dig.

Kursledare
Mats spelade i olika band redan under de tidigaste åren och har sedan 80-talet arbetat som professionell musiker (gitarrist och basist) i rock/dansband samt som trubadur och studiomusiker. Har sedan 25 år även ägt och drivit inspelningsstudio och produktionsbolag. Har  parallellt med detta också arbetat som musik- och musik/teaterproduktions-lärare  på estetprogrammen på Haraldsbo- samt Lugnetgymnasiet.

Det är något speciellt med våra kursledare! De delar med sig av sin kunskap på ett inspirerande och engagerat sätt i ämnet de brinner för.
Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Bra att veta
Ta med din egen gitarr.
Meddela i meddelandefält vilken veckodag/dagar och tidigast tid på dagen du kan spela. Eller lättas ring 023-21575 för bokning av tid.

Du får en kallelse/faktura till kursen cirka en vecka före kursstart.
Vill du delbetala kursen? Meddela i så fall detta vid anmälan. Aviavgift 50 kr/avi tillkommer from avi nr två vid delbetalning.

Ort

Medborgarskolan

Åsgatan 27A, Falun

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 850 kr

Summa: 1 850 kr

Utforska ämnesområde