Ort
Trollhättan
Startdatum
26 Sep 2024
Tid
10:00-16:00
Dag
Torsdag
Antal tillfällen
1 st
Nummer
44091
Pris
795 kr

Om arrangemanget

Prova på att brodera och dekorera på filt/vadmal. Vi arbetar med applikationsteknik och dekorerar med att sy olika stygn och sömmar. Vi inspireras av grannlåtsbroderi med pärlor och paljetter, spets och band.

Innehåll
Fokus ligger på lustfylld skaparglädje med färg, form och fantasi (alltså inte på perfekta stygn och glöm bort forna tiders prydliga baksidor).
Vi syr ett mindre arbete t ex nåldyna, mobil-, bok- eller glasögonfodral, eller annat fritt val.

Under dagen går vi igenom olika stygn och sömmar, som t ex: stjälkstygn, langettstygn och kedjestygn. Vi har även genomgång om montering.

Alla arbetar i sin egen takt. Du kanske inte hinner bli klar under kursen men fått en bra start och inspiration att fortsätta vidare på och färdigställa hemma.

Endagskurs torsdag 26 september kl 10.00-16.00.

För vem
Kursen passar både för dig som är nybörjare och för dig som broderat tidigare. Kursen vänder sig till vuxna.

Kursledare
Din kursledare Annika har ett genuint intresse av att skapa med händerna. Hon t ex stickar, virkar, broderar, gör betongarbete, syr (men inte kläder), smycken och scrapbooking. En gång om året ställer Annika ut på en konstrunda och då visar hon mest quilt men även sashiko, artquilt och yllebroderi.

"Det jag vill med mina kurser är
- att fånga ditt intresse och kreativitet
- att få dig att släppa prestation och ha roligt
- att alla gör efter sin egen förmåga"

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds kontinuerligt möjlighet att delta i vårt interna utbildningsprogram.

Kursmaterial
Kostnad för kursmaterial ingår inte i kursavgiften. Kursmaterial köper du direkt av kursledaren, till självkostnadspris, ca 200 kr. 

Bra att veta
Det blir tid för lunch under dagen så medtag gärna fika/lunch. I våra lokaler finns både kylskåp och micro. Medborgarskolan bjuder på kaffe och te.

Du får en kallelse till kursen ca en-två veckor innan kursstart. Kursen kan komma att ställas in om det inte blir tillräckligt många deltagare. Ju tidigare du anmäler dig, desto större chans att kursen startar. Vi förbehåller oss rätten att vid behov byta kursledare eller kurslokal.

Som deltagare i Medborgarskolans kurser har du möjlighet att utnyttja vissa förmåner, läs mer på www.medborgarskolan.se/formaner 

Vill du delbetala? Läs mer om hur du gör under rubriken ”Kursavgift och betalning” på www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/allmanna-villkor

Ort

Medborgarskolan Trollhättan

Storgatan 19, Trollhättan

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 795 kr

Summa: 795 kr

Utforska ämnesområde