
Europa på en tallrik med Gaja!
Gaja Dudkiewicz är utbildad gastronom och kursledare inom mat & dryck på Medborgarskolan i Stockholm. Under hösten 2023 lanserar hon en ny spännande kursserie s...
Här får du lär dig grunderna i matlagning samt härliga "mellis" favoriter som ni tillsammans hittar på sociala medier.
En heldagskurs för nybörjare mellan 12-15 år. Vi arbetar individuellt samt eventuellt i mindre grupper vid 2 kurstillfällen 28/10 & 29 / 10. Alla hjälper till att plocka undan, diska och återställa köket innan vi avslutar dagen.
Inga förkunskaper krävs men du behöver kunna följa ett recept (med möjlighet till hjälp) samt ta ansvar för att plocka undan och diska.
Silvia Rexinger är diplomerad konditor med erfarenhet från Grand Hotel i Stockholm och driver bakningskontot silviarexinger på Instagram. Hon har passion för både det stora och lilla och älskar att göra allt från tårtor till desserter, småkakor, godis och glass.
Som kursledare vill Silvia få den som är nyfiken på bakning att våga ta steget, oavsett om man är nybörjare eller vill upptäcka något nytt. Med pepp och lättsamhet hjälper hon dig att ta din bakning till nya höjder.
Information om allergier, intoleranser och kosthållningar behöver ske vid anmälan till kursen. Ange detta i meddelande fältet i samband med anmälan.
Kostnad för råvaror, material och recept ingår i avgiften.
Egen lunch behöver tas med.
Du får recept häfte i samband med kursen.
Vi erbjuder många fler bakkurser, både matbröd och söta bakkurser.
Deltagaravgift: 1 995 kr
Summa: 1 995 kr