
Europa på en tallrik med Gaja!
Gaja Dudkiewicz är utbildad gastronom och kursledare inom mat & dryck på Medborgarskolan i Stockholm. Under hösten 2023 lanserar hon en ny spännande kursserie s...
Här får du lär dig grunderna i matlagning samt härliga "mellis" favoriter som ni tillsammans hittar på sociala medier.
En heldagskurs för nybörjare mellan 12-15 år. Vi arbetar individuellt samt eventuellt i mindre grupper vid 2 kurstillfällen 28/10 & 29/10. Alla hjälper till att plocka undan, diska och återställa köket innan vi avslutar dagen.
Inga förkunskaper krävs men du behöver kunna följa ett recept (med möjlighet till hjälp) samt ta ansvar för att plocka undan och diska.
Jonas har en gedigen bakgrund inom restaurangbranschen och en passion för det nya franska köket. Som kock, mathantverkare, surdegsbagare och engagerad hobbyodlare vill han nu dela med sig av sina kunskaper.
Hans filosofi: god mat kräver bra råvaror, respekt för hantverket och en nypa nyfikenhet.
Välkommen till en smakrik dag i det franska kökets tecken!
Information om allergier, intoleranser och kosthållningar behöver ske vid anmälan till kursen. Ange detta i meddelande fältet i samband med anmälan.
Kostnad för råvaror, material och recept ingår i avgiften.
Egen lunch behöver tas med.
Du får recept häfte i samband med kursen.
Vi erbjuder många fler bakkurser, både matbröd och söta bakkurser.
Deltagaravgift: 1 995 kr
Summa: 1 995 kr