Ort
Stockholm
Startdatum
12 Maj 2023
Tid
18:00-19:00
Dagar
Fre-Sön
Antal tillfällen
3 st
Ledare
Vera Nyström
Nummer
51573
Pris
1 395 kr

Om arrangemanget

Reagerar din hund vid hundmöten? Då är detta en kurs för er!

På den här hundkursen får du verktygen att hjälpa din hund att möta och passera andra hundar på ett lugnare sätt. Vi blandar teori och praktisk träning så du får förståelse för varför hundar reagerar på andra hundar.

Du får också tips på vad du kan göra i ett skarpt läge, vi kan inte kontrollera omgivningen och andra hundar men vi kan vara förbered och ta oss ur jobbiga situationer med små medel.

Upplägg

Vi ses tre dagar i rad under helgen 12-14 maj. Fredagspasset är kl 18:00-19:00 och på lördagen och söndagen ses vi kl. 9:00-10:30.

Träningen är helt utomhus i Nacka reservatet. Vi träffas framför stora anslagstavlan vid Hellasgården. Kom ihåg att ta med vatten till din hund, och favoritgodiset.

För att miljön ska bli så lugn som möjligt bör ni vara max 2 personer per hund. Kurspriset är per hund och bara en person per hund anmäler sig till kursen. I meddelanderutan skriver ni även:

  • Eventuell medföljande persons namn och personnummer
  • Hundens namn, ålder och ras

Inga förkunskaper krävs och alla raser är välkomna!

Kursledare

Vera Nyström är certifierad hundpsykolog och hundinstruktör. Hon är medlem hos Sveriges Hundföretagare och hennes företag Vovven & Jag utgår från Orbaden, Hälsingland där hon driver en halv hektar lekpark för hundar, hundcafé om somrarna, anordnar kurser, föreläsningar och events.

Utvecklingsmöjligheter

Medborgarskolan erbjuder flera olika hundkurser - håll utkik på vår hemsida!

Rabatter

Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 6% rabatt på Bokus och 10% rabatt på Akademibokhandeln. Läs mer här.

Ort

Medborgarskolan

Hagagatan 23 A, Stockholm

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 395 kr

Summa: 1 395 kr

Utforska ämnesområde