Vi använder cookies för att ge dig relevant marknadsföring och en bättre upplevelse av vår webbplats. Läs mer.

Kurs

Italiensk matlagning Pasta Fresca & Ravioli

Ort
Örebro
Startdatum
20 Okt 2018
Tid
10:00-14:45
Dagar
Lördagar
Antal tillfällen
1 st
Ledare
Marina Ferrabini
Arrangemangsnummer
19379
Pris
795 kr

Om arrangemanget

Marina tar dig med på en resa genom det italienska köket. Lär dig laga perfekt pasta fresca & ravioli. Vi arbetar från grunden för att skapa rätter med italiensk touch! En härlig smakupplevelse kan vi lova.

Innehåll
Vi lär oss laga italiensk mat, pasta fresca & ravioli. Vi lagar färsk tagliatelle & ravioli fyllda med ricotta & spenat samt 2 olika slags pastasåser.

Upplägg
Deltagarna jobbar i mindre grupper och får olika uppgifter enligt recept. Vi smakar av det vi tillagat och alla hjälper till att duka av och diska.

Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs.

Kursmaterial
Matkostnad och recept ingår i kurspriset.

Under den termin som du är kursdeltagare på Medborgarskolan får du 5% rabatt på www.bokus.com. Rabatten gäller böcker, pappers- och kontorsvaror. Kontakta ditt lokalkontor för att få rabattkoden.

Kursledare
Marina är en av många italienare som har flyttat till Sverige på grund av kärleken. Hon är en fantastisk ledare med en sprudlande energi . Marina kommer från en av de kallaste delarna av Italien, från Torino vid foten av Alperna. Hon älskar att laga mat från grunden med fantastiska råvaror och har ett gediget intresse för italiensk mat och dess viner. Alla våra ledare har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

Vidareutveckling
Marina har många andra kurser hos oss, framförallt inom språk, men även inom matlagning. Vi har ett stort utbud av matlagningskurser, se vårt kursprogram eller kontakta oss för mer information.

Bra att veta
Dagen avslutas med en gemensam måltid. Ta med något att bära hem lite smakprov i. Meddela allergier i meddelandefältet vid anmälan.

Delbetala kostnadsfritt. Ange i meddelanderutan.

Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.

Ort

Medborgarskolan Örebro

Storgatan 18, Örebro

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 795 kr

Summa: 795 kr