Ort
Linköping
Startdatum
19 Aug 2024
Tid
13:30-16:00
Dagar
Måndagar
Antal tillfällen
15 st
Nummer
44386
Pris
1 700 kr

Om arrangemanget

Utveckla ditt måleri i olja eller akryl, eller kanske båda färgtyper, hos mgnART i Bankekind utanför Linköping.

Denna kurs arrangeras i samarbete med mgnART, och hålls i deras lokaler. Läs mer om mgnART på mgnart.se 

Upplägg

Kursen passar både dig som är nybörjare och
dig som har vana att måla. Du arbetar i din egen takt med individuell handledning.

Vi har gemensamma genomgångar där vi går igenom material, målartekniker, färg, bildkomposition utifrån de tavlor som målats under kursen. 

Du arbetar praktiskt antingen med eget motiv, stilleben eller en given uppgift. Målet med kursen är att du ska ska få inspiration, motivation och ökade kunskaper i måleri. Ytterligare ett mål med terminskursen är att du ger dig själv utrymme att måla, vilket är nödvändigt för att utvecklas i måleriet. 

Bra att veta

Vi kan med stolthet säga att “När du går terminskurs hos oss får du det där lilla extra!”

  • Du får hela 15 kurstillfällen för ett pris som tål att jämföras.
  • Du får fika på varje kurstillfälle, ofta hembakat. Även om du är allergiker.
  • Du får 10% rabatt i konstnärshandeln.
  • Du får möjlighet att ställa ut dina alster på våra två stora samlingsutställningar med alla kursdeltagare. Utställningarna sker både vår och höst i samband med Östgötadagarna, och brukar vara väldigt välbesökta.
  • Du inbjuds varje sommar att delta i utomhusmåleri

 

Kursmaterial

I lokalen finns stafflier samt vatten och såpa för rengöring av penslar. Du får även tilldelat ett eget utrymme för förvaring av material och tavlor som står på tork. Materialet ingår inte i kursavgiften men du kommer vid anmälan att få en lista med förslag på lämpliga material.
Som kursdeltagare kan göra dina inköp med 10% rabatt på plats i mgnART konstnärshandel eller webbshopen.

Kursledare

Michelle Gerfort Nanneson driver mgnART kurser och konstnärshandel. Michelle har gått Konstlinjen på Folkuniversitetet, och har också fortsatt måla för lärare på ett antal helg- och kvällskurser. Konstnärligt uttrycker hon sig helst genom skulpturer och måleri i olja. 

Det är något speciellt med våra kursledare! Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Förmåner

Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 10 procent rabatt hos mgnART och Akademibokhandeln samt 6 procent rabatt hos Bokus. Läs mer under förmåner.

Anmälan och kallelse 

Anmäl dig genom att klicka på Anmäl dig här. Glöm inte att uppge mobilnummer och mejladress vid anmälan för att inte missa viktig information angående kursen. Vid fullbokad kurs och många reservanmälda kan det hända att vi startar upp fler kurser, ange därför gärna om det är någon dag eller tid som passar bra för dig vid anmälan.

Vi reserverar oss för eventuella förändringar kring dag, tid och startdatum, alternativt inställd kurs. Invänta därför alltid skriftlig kallelse i din brevlåda ca en vecka innan start, som en bekräftelse på att kursen startar. Med kallelsen följer faktura på kursavgiften. Det går bra att delbetala kursavgiften, ange detta vid anmälan.

Ort

MgnART

Ribstonvägen 2, Linköping

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 700 kr

Summa: 1 700 kr

Utforska ämnesområde