Vi använder cookies för att ge dig relevant marknadsföring och en bättre upplevelse av vår webbplats. Läs mer.

Ort
Karlstad
Startdatum
16 Okt 2019
Tid
12:15-13:45
Dagar
Onsdagar
Antal tillfällen
5 st
Ledare
Jana Himmel
Nummer
36403
Pris
1 890 kr

Om arrangemanget

En kurs för dig som vill erbjuda din äldre hund mental träning och fysisk lämplig aktivitet. Kursen hålls inomhus i Dog-o-rama Hundsporthall på Ilanda.

Innehåll

Seniorkursen är för äldre hundar som behöver stimulans och aktivering. Vi skapar roliga och stimulerande övningar där hunden får använda sina sinnen. Kursen är för hundar fr. 6 år och uppåt.  Vi kommer att anpassa alla övningar till just din hund. 

Upplägg
Kursen är fem tillfällen och hålls inomhus i uppvärmda lokaler på Ilanda, i Dog-o-rama hundsporthall.
Är ni flera i familjen som vill delta vill vi att en person är hundförare/gång. Resterande kan vara åhörare.

Förkunskaper

Inga förkunskaper krävs. För hundar från ca 6 år.


Kursledare

Jana Himmel är utbildad till Agilityinstruktör, A1 och A2, Allmänlydnadinstruktör, Rallylydnadinstruktör, Rallylydnadsdommare, Tävlingsledare Agility. Den underbara känslan av att nå målet tillsammans med sin hund vill jag gärna förmedla till andra hundägare. Idag (Januari 2015) har jag en ung Berger Picard som tränar rallylydnad, agility, och den nya hundsporten THS som håller på att introducerat till livet som showhund. Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.


Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Kursmaterial
Inget skrivet material ingår men du får gärna ta egna anteckningar.


Under den termin som du är kursdeltagare hos Medborgarskolan får du även 6 % rabatt på Bokus och 10 % rabatt på Akademibokhandeln. Rabatten gäller böcker, pappers- och kontorsvaror. Kontakta oss för att få rabattkoden.


Bra att veta
Meddela ras vid anmälan!
Medtag filt till hunden, godis och leksak.

Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Ort

Dog-o-rama Hundsporthall

Rådalsvägen 13, Karlstad

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 890 kr

Summa: 1 890 kr

Utforska ett ämnesområde